Το αυτοκίνητο που πάει παντού

Το αυτοκίνητο που πάει παντού

Αυτό το όχημα θα το ζήλευε μέχρι και ο πράκτορας Τζέιμς Μπόντ αφού πρόκειται για ένα σουπερ αυτοκίνητο το οποίο πάει κυριολεκτικά παντού (Pics+Vid)

Μπορείς να το κινήσεις παντού...είναι το αυτοκίνητο πλοίο και αεροπλάνο μαζί! Σχεδιαστής του ένας 21χρονος Κινέζος, ο Yuhan Zhang  ο οποίος αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του πανεπιστημίου της πόλης Xihua

Το all-terrain που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 62 μίλια την ώρα ονομάζεται  Volkswagen Aqua και μπορεί να μεταφέρει 2 άτομα. Μάλιστα με αυτό έχει κανείς τη δυνατότητα να κινηθεί σε απρόσιτα μέρη και υγρότοπους!

Το αυτοκίνητο που πάει παντού

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, διαθέτει  ηλεκτροκινητήρες και έναν κινητήρα υδρογόνου. Ωστόσο ο κύριος κινητήρας είναι αυτός του υδρογόνου, ο οποίος φουσκώνει την "φούσκα" του Aqua αλλά και γυρνά τους κύριους πίσω ανεμιστήρες. Οι ανεμιστήρες στο πλάι κινούνται από τους ηλεκτροκινητήρες.

Το αυτοκίνητο που πάει παντού

"Δεν υπάρχει καλύτερο μέσο μεταφοράς από ένα όχημα που μπορεί να ταξιδεύει εξίσου καλά στην  ξηρά, τον πάγο και το νερό. Ελπίζω το Aqua να γίνει ένα προσιτό supercar".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τεχνολογία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

New hovercraft car

SHARE:

24Media Network