O A$AP Rocky θέλει να τραγουδήσει για τους πρώην συγκρατούμενούς του

O A$AP Rocky θέλει να τραγουδήσει για τους πρώην συγκρατούμενούς του
A$AP Rocky AP

Αν και αμφέβαλε για το κατά πόσο η επιθυμία του θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, φαίνεται πως η Σουηδική Υπηρεσία Φυλακών δεν θα πει όχι ιδέα.

Ο A$AP Rocky εξακολουθεί να τρέφει μεγάλη αγάπη για τις φυλακές όπου κρατούταν στη Σουηδία.

Ο ράπερ εξέφρασε την επιθυμία να τραγουδήσει για τους πρώην συγκρατούμενούς του. Αν και αμφέβαλε για το κατά πόσο η επιθυμία του θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, φαίνεται πως η Σουηδική Υπηρεσία Φυλακών δεν αντιτίθεται στην ιδέα.

Ο A$AP πρόκειται να επιστρέψει στην Σουηδία στις 11 Δεκεμβρίου για ένα show στο Ericsson Globe, όπου θα τραγουδήσει με άλλους Σουηδούς καλλιτέχνες. Τα έσοδα της συναυλίας μάλιστα, πρόκειται να δοθούν στο οργανισμό FAAR, ένα σωματείο που προασπίζεται τα δικαιώματα των προσφύγων.

“Όταν ήμουν στη Σουηδία, γνώρισα τόσους πολλούς ανθρώπους σαν εμένα. Όλοι αυτοί οι μετανάστες δεν είχαν πραγματικά τη στήριξη που χρειαζόταν”, δήλωσε ο Rocky στην TMZ. “Ήθελα με κάποιο τρόπο να συνεισφέρω”.

Ο A$AP πέρασε έναν μήνα στις φυλακές της Σουηδίας, ύστερα από τη συμμετοχή του σε έναν διαπληκτισμό στο δρόμο. Ο καλλιτέχνης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα πολύ να τραγουδήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο, αφού τους αφήνουν να βγούν από τα κελιά τους, μόνο για μια ώρα κάθε μέρα”.

Παράλληλα, ο ράπερ κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Μάλιστα ένα από τα project που έχει αναλάβει είναι και ο σχεδιασμός ενδυμασίας για το σουηδικό κέντρο κράτησης στο οποίο βρισκόταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα