Adam Levine: Μοντέλο αποκαλύπτει ότι είχαν κρυφή σχέση – Τα μηνύματα στο Instagram και η διάψευση του τραγουδιστή

Adam Levine: Μοντέλο αποκαλύπτει ότι είχαν κρυφή σχέση – Τα μηνύματα στο Instagram και η διάψευση του τραγουδιστή
O Adam Levine και η σύζυγός του Behati Prinsloo AP

Την κρυφή της σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Adam Levine αποκάλυψε η influencer, Sumner Stroh, μέσα από ένα βίντεο στο TikTok. Ο ταγουδιστής διέψευσε τις φήμες, αλλά παραδέχτηκε πως "ξεπέρασε τα όρια".

Μια influencer έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς υποστηρίζει πως διατηρούσε κρυφή σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Adam Levine, ο οποίος είναι ο frontman των Maroon 5.

Η Sumner Stroh δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο εξηγεί τον λόγο που προχωρά σε αυτήν τη αποκάλυψη την συγκεκριμένη στιγμή, ενώ αρχικά εξηγεί πως ήταν “αφελής”, καθώς ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος.

Ουσιαστικά, είχα σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος με ένα σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret. Εκείνη την εποχή ήμουν νέα και αφελής. Νιώθω ότι με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήμουν στο προσκήνιο, όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πιο εύκολα“, ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος Adam Levine είναι παντρεμένος με τον πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Behati Prinsloo, από το 2014.

Τα μηνύματα με τον Adam Levine

Η Sumner Stroh στη συνέχεια δημοσίευσε και στιγμιότυπα από τις προσωπικές της συνομιλίες κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Adam Levine. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα στιγμιότυπα, μερικούς μήνες μετά την λήξη της σχέσης τους, ο τραγουδιστής την είχε ρωτήσει αν η ίδια θα είχε πρόβλημα να ονομάσει το παιδί που περιμένει με την σύζυγό του “Sumner”.

Στα μηνύματα που αντάλλασσαν κατά την διάρκεια της σχέσης τους ο Adam Levine της έγραφε: “Είναι εξωπραγματικό το πόσο καυτή είσαι. Μου τρυπάει το μυαλό. Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά“.

Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Περιμένω ακόμα ένα μωρό κι αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Sumner. Είσαι εντάξει με αυτό;”, φαίνεται να έγραψε ο τραγουδιστής μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Στο τέλος του βίντεο η Sumner Stroh δήλωσε πως δεν σχεδίαζε να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση δημόσια, και εξήγησε τον λόγο που την οδήγησε στην αποκάλυψη.

“Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να βγω μπροστά, γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει αυτό που κάνω. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ… Ορίστε, λοιπόν”, λέει.

Η απάντηση του Adam Levine – “Ξεπέρασα τα όρια”

Μετά από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι απάτησε τη σύζυγό του Behati Prinsloo και ήθελε να ονομάσει το παιδί τους με το όνομα της υποτιθέμενης ερωμένης του, ο Adam Levine απάντησε μέσα από ένα Story στον Instagram.

Ο 43χρονος frontman στην ανάρτησή του αρνήθηκε την παράνομη σχέση του με την Sumner Stroh, ωστόσο παραδέχθηκε πως “ξεπέρασε τα όρια”.

Πολλά λέγονται για εμένα αυτήν την στιγμή και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Έκανα κακή χρήση της κρίσης μου, όταν μίλησε με οποιαδήποτε άλλη με οποιοδήποτε ερωτικό τρόπο. Δεν είχα παράνομη σχέση, παρ’ όλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια σε μια περίοδο της ζωής μου, για την οποία όμως μετανιώνω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμπεριφορά μου ήταν ανάρμοστη, το αντιμετώπισα αυτό και έκανα βήματα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η σύζυγός μου και η οικογένειά μου, είναι το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτόν τον κόσμο.

Θα ήταν χαζό να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για εμένα. Δεν θα το επαναλάβω ποτέ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί“, έγραψε ο τραγουδιστής.

Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα