Αδαμαντίδης: Δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω κανένα σπίτι για να κάνω επιτυχία

Αδαμαντίδης: Δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω κανένα σπίτι για να κάνω επιτυχία

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, τις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και τον γιο του που έχει πολύ καλή φωνή.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στο Πρωινό για τις συνεργασίες που δεν έχει περάσει καλά, για τη σχέση με τη μητέρα του καθώς και για το γιο του που έχει καλή φωνή και με ύψος 196 εκατοστά.

Είπε μεταξύ άλλων:

“Πριν λίγο καιρό ήρθε η μητέρα μου στο μαγαζί και τραγουδήσαμε μαζί, ήταν ο άνθρωπος που με έκανε και αγάπησα το τραγούδι.

Για 7 χρόνια αισθανόμουν ότι με είχαν στην απ’ έξω τα media, αυτό ίσως να με έκανε να πω ότι τα παρατάω. Εντάξει, δεν έβαλα και τον γάτο μου να κλαίει. Ήξερα την αιτία και είχα κατανοήσει τους λόγους που γινόταν. Αυτό μου έκανε καλό γιατί με γλίτωσε από διάφορα πράγματα.

Έχω κάνει συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά γιατί ήταν αγύριστα κεφάλια, αυτές τις συνεργασίες τις αποφεύγω ή τις σταματάω.

Εγώ δεν κάνω ποτέ σχέδια, γι’ αυτό και τα τραγούδια μου δεν τα επιβάλλω. Τα εκθέτω. Κι αυτός που θα επιλέξει ένα τραγούδι, σημαίνει το αγαπάει πραγματικά. Δεν θα κάτσω να το διαφημίσω και να κάνω πλύση εγκεφάλου στον κόσμο. Δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω κανένα σπίτι για να κάνω επιτυχία.

Ο γιος μου έχει καλή φωνή και τραγουδάει μαζί μου, είναι πότε θα το πάρει απόφαση και θα ασχοληθεί με αυτό. Από μένα πήρε το ύψος, είναι 1,96.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα