Αγνώριστη η Ρένια Τσακίρη από το “Power of Love” – Έγινε πλατινέ ξανθιά

Αγνώριστη η Ρένια Τσακίρη από το “Power of Love” – Έγινε πλατινέ ξανθιά
Ρένια Τσακίρη Power of Love / Instagram

Η Ρένια Τσακίρη υπήρξε μια από τις πιο δυνατές παίκτριες και πιο έντονες προσωπικότητες στον δεύτερο κύκλο του "Power of Love". Αποφάσισε να αλλάξει το μαύρο χρώμα των πλούσιων μαλλιών της, κάνοντας μια αλλαγή που κανείς δεν περίμενε.

Γνωρίσαμε την Ρένια Τσακίρη μέσα από το ριάλιτι αγάπης “Power of Love“, που προβλήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ΣΚΑΙ.

Η Ρένια είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα και της πληθωρικής προσωπικότητάς της, ενώ η ίδια είχε καταφέρει ναμείνει στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος, παρόλο που δεν κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι, η Ρένια ζει τον έρωτά της με τον Παύλο Τερζόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό του “Power of Love” και φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλάι του, όπως και εκείνος.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράζεται η ίδια με τους followers της στο Instagram, υπήρξαν μερικά πρόσφατα καρέ με το νέο της hair look, μια αλλαγή στα μαλλιά της που κανείς δεν περίμενε!

Η Ρένια άλλαξε το μαύρο χρώμα των πλούσιων μαλλιών της και το έκανε πλατινέ ξανθό, ποζάροντας μάλιστα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Παύλου. Δείτε φωτογραφίες από το νέο της look:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα