Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Το ζεϊμπέκικο σε εορταστική εκπομπή, ενώ δίνει μάχη για τη ζωή του

Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Το ζεϊμπέκικο σε εορταστική εκπομπή, ενώ δίνει μάχη για τη ζωή του
youtube

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι την Παραμονή των Χριστουγέννων προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένος ο αγαπητός παρουσιαστής

Κρίσιμης σημασίας θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος υποβλήθηκε την Κυριακή σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.

Ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής “Mega Star” τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν προσέκρουσε με την μηχανή του πάνω σε λεωφορείο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα αγοράκι ηλικίας έξι ετών, η οικογένεια και οι φίλοι του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες το βράδυ, προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ήταν καλεσμένος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς σηκώθηκε να χορέψει, όπως και στο ακόλουθο στιγμιότυπο όπου χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.

Προ εβδομάδων μάλιστα, οπότε και γυριζόταν το συγκεκριμένο επεισόδιο, είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία δεν έκρυβε τη χαρά του για την συμμετοχή του στο χριστουγεννιάτικο σόου του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει απομακρυνθεί από το χώρο της τηλεόρασης και εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα