Ακρίτα προς Σεφερλή - Γεωργουσόπουλο: Το παράκανα(με) νομίζω

Έλενα Ακρίτα
Έλενα Ακρίτα EUROKINISSI

Η Έλενα Ακριτά έκανε μια τελευταία αναφορά στην κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή - συμπεριλαμβάνοντας και τον Κώστα Γεωργουσόπουλο - δηλώνοντας ότι "Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω".

Μία νέα - και όπως λέει η ίδια τελευταία - αναφορά στην κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή έκανε η Έλενα Ακρίτα, μέσω μίας ακόμη ανάρτησης στο Facebook για το θέμα.

Σε αυτή κάνει αναφορά και στο γνωστό δημοσιογράφο και κριτικό Κώστα Γεωργουσόπουλο, ο οποίος έσπευσε να πάρει το μέρος του κωμικού στην κόντρα του με τη δημοσιογράφο.

Η Έλενα Ακρίτα εξηγεί γιατί εμμένει στην άποψή της, αλλά και την απόφασή της να μην επανέλθει στο θέμα όταν στον κόσμο συμβαίνουν πολύ πιο σοβαρά και κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Όπως έγραψε: "Το τελευταίο σχόλιό μου για την υπόθεση Σεφερλή και τέρμα ως εδώ. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είναι 60 χρόνια δημοσιογράφος και κριτικός. Εγώ είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος και χρονογράφος. Επιμένω στην άποψή μου ότι τον 21ο αιώνα, ο χλευασμός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μόνο σάτιρα δεν είναι. Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω. Γύρω μας συμβαίνουν κοσμογονικά γεγονότα στην Ελλάδα, στην Γαλλία, σε όλο τον κόσμο, το παράκανα(με) νομίζω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπέρ του Σεφερλή ο Κώστας Γεωργουσόπουλος: Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν

Γιώργος Τσαλίκης: Ψευτοκαθωσπρέπει η Ακρίτα, εμπαθής με τον Σεφερλή

Νέα επίθεση Ακρίτα σε Σεφερλή: "Ταράχτηκε ο γιος σας με τα δικά μου γραπτά;"

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Ακρίτα: Το παιδί μου δεν έχει πατέρα σκουπίδι

SHARE: