Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στόλισε δέντρο μόνη της, με παγιέτα και σαμπάνια

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στόλισε δέντρο μόνη της, με παγιέτα και σαμπάνια
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram

"Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικά, αλλά ας μην αλλάξουμε τις συνήθειες μας! Ντυθείτε, στολιστείτε, πιστέψτε το..", έγραψε η γνωστή influencer.

Η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανήρτησε μια εντυπωσιακή και υπέρλαμπρη -αν μη τι άλλο- φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ήταν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό πως η Αλεξάνδρα και ο σύζυγός της και γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος επιλέγουν χωριστούς δρόμους, μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παρά το χωρισμό, φαίνεται πως είναι αρκετά καλά και θέλει να δίνει μόνο θετικά vibes στους θαυμαστές της στα social media.

Μπορεί φέτος να στόλισε μόνη της το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά δεν πτοήθηκε. Φόρεσε μια εντυπωσιακή μπλε βραδινή τουαλέτα με παγιέτα, πόζαρε με στυλ, ενώ την ίδια στιγμή κρατούσε ένα ποτήρι με σαμπάνια.

“Στόλισα το δέντρο μου και το έζησα μόνη μου! Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι λίγο διαφορετικά, αλλά ας μην αλλάξουμε τις συνήθειες μας! Ντυθείτε, στολιστείτε, πιστέψτε το..“, έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε παρακάτω την υπέρλαμπρη ανάρτηση:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα