Αλεξανδράκη: Έχω μεγαλώσει και έχω ωριμάσει, παλιότερα ήμουν λίγο σκύλα

Αλεξανδράκη: Έχω μεγαλώσει και έχω ωριμάσει, παλιότερα ήμουν λίγο σκύλα

"Δεν έχω την ανάγκη να κάνω παιδί γιατί μου το έχει καλύψει όλο αυτό η σκυλίτσα μου" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στον πρώτο κύκλο του Next Top Model και είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, επανήλθε στο προσκήνιο πριν από λίγους μήνες, με τη συμμετοχή της στο Nomads.

Αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι, από το οποίο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, και ενώ ασχολείται ακόμη με το μόντελινγκ, μίλησε σε συνέντευξή της για το θέμα του γάμου και του παιδιού, αλλά και το πόσο έχει ωριμάσει από τότε που την γνωρίσαμε.

"Δεν βγάζω νύχια, γιατί ξέρω ποια είμαι, ξέρω ποια είναι η θέση μου, οπότε... Τώρα έχω μεγαλώσει και λίγο, έχω ωριμάσει. Παλιότερα μπορεί να γινόμουν λίγο σκύλα, οκ, τώρα είμαι πιο κουλ, όμως.

ADVERTISING

Το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα είναι απόφαση ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον. Όταν νιώσουμε έτοιμοι, θα το κάνουμε. Θα το μάθετε πρώτοι πρώτοι μην αγχώνεστε."

Στην ερώτηση αν της έχει έρθει η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε:

"Μου το έχει καλύψει όλο αυτό η σκυλίτσα μου. Μπορείς να την αφήσεις δυο ώρες στο σπίτι, ενώ το μωρό δεν μπορείς να το αφήσεις. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι."

SHARE:

24Media Network