Αλέξης Γεωργούλης: Ατύχημα για τον ευρωβουλευτή – Το πολύωρο χειρουργείο

Αλέξης Γεωργούλης: Ατύχημα για τον ευρωβουλευτή – Το πολύωρο χειρουργείο
Αλέξης Γεωργούλης Instagram

Ο Αλέξης Γεωργούλης υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στον Όλυμπο. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία κρίθηκε εξαιρετικά πετυχημένη. Η ανάρτηση και το ευχαριστώ.

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Αλέξης Γεωργούλης κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στον Όλυμπο. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής φαίνεται πως έσπασε το πόδι του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, είχε συντριπτικό κάταγμα περόνης, με το πολύωρο χειρουργείο από τον ορθοπαιδικό Αντώνη Τσαγκάλη να κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένο αφού όπως υπολογίζεται ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής σε 1,5 μήνα θα είναι και πάλι στις επάλξεις.

Ο ίδιος ευχαρίστησε από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσοκομείο με μια ανάρτηση στο Instagram. ““Ευχαριστώ τον Όλυμπο για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη Λάρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα