Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία της με μπικίνι το 1964 στη Ρόδο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία της με μπικίνι το 1964 στη Ρόδο
Αλίκη Βουγιουκλάκη Instagram / @alikivougiouklakiofficial

Μια σπάνια, καλοκαιρινή φωτογραφία της μητέρας του δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας "Το δόλωμα" στη Ρόδο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στη μητέρα του και εκεί μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες των γονιών του και, κυρίως, της Αλίκης. 

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες είναι σπάνιες και βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αφού προέρχονται από το προσωπικό του αρχείο και την απεικονίζουν σε εξώφυλλα, ταινίες και backstage στιγμές, σε όλες τις περιόδους της ζωής της.

Με αφορμή την έλευση του Αυγούστου, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στον Instagram λογαριασμό alikivougiouklakiofficial μια σπάνια και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς φίλους του ιδίου και της μητέρας του “καλό μήνα”.

Στην έγχρωμη φωτογραφία της Αλίκης, η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με μπλε μπικίνι και φορώντας ένα ψάθινο κολιέ μπροστά από ένα δέντρο, με το καρέ να έχει τραβηχτεί στα γυρίσματα της ταινίας “Το δόλωμα” το 1964 σε παραλία της Ρόδου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version