Η Αλίκη Βουγιουκλάκη “απέκτησε” Instagram

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη “απέκτησε” Instagram

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, 23 χρόνια μετά τον θανατό της, υλοποίησε μια πολύ όμορφη ιδέα, που σίγουρα έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο που την αγάπησε.

Η εθνική σταρ των Ελλήνων, η ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει αποκτήσει “παρουσία” στο Instagram, χάρη στον μονάκριβο γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, 23 χρόνια μετά τον θανατό της, υλοποίησε μια πολύ όμορφη ιδέα, που σίγουρα έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο που την αγάπησε και που κρατά ζωντανή τη μνήμη της, αναπολώντας τις ωραίες στιγμές της στον κινηματογράφο.

Ο Γιάννης δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομα alikivougiouklakiofficial, όπου αναρτά φωτογραφίες της μητέρας του από όλες τις περιόδους της ζωής της, από επαγγελματικές αλλά και προσωπικές στιγμές.

Το γνωστό και άγνωστο φωτογραφικό υλικό που μοιράζεται με τον κόσμο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο που τη λάτρεψε να έχει μια νοερή επαφή μαζί της και στις νεότερες γενιές να τη γνωρίσει λίγο καλύτερα.

Ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες, σπάνιες και μη, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με ηθοποιούς, με φίλους, από ταινίες, από φωτογραφίσεις, από εξώφυλλα και από backstage στιγμές γεμίζουν τον λογαριασμό alikivougiouklakiofficial.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μάλιστα, ζήτησε από τον κόσμο να του στείλουν, αν έχουν και αν θέλουν, φωτογραφίες της μητέρας του για να τις αναρτήσει στον εν λόγω λογαριασμό.

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη σας! Εδώ θα ανεβάζουμε καθημερινά φωτογραφίες της Αλίκης γνωστές και άγνωστες, μπορείτε να μας στέλνετε και εσείς φωτογραφίες που θα θέλατε να δημοσιεύσουμε από τις πιο σπάνιες που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.
Γιάννης Παπαμιχαήλ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα