Anna Chlumsky: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μικρή Βάντα από το “My Girl”

Anna Chlumsky: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μικρή Βάντα από το “My Girl”
Καρέ από το "My Girl" Youtube

Η Anna Chlumsky είχε υποδυθεί την 11χρονη Βάντα στη νοσταλγική ταινία "My Girl". Περίπου 30 χρόνια μετά, κάνει δυναμική επιστροφή στο Netflix.

Σχεδόν 30 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της ταινίας “My Girl”, η οποία αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά φιλμ, που έχουμε όλοι συνδέσει με το καλοκαίρι.

Στην ταινία βλέπουμε την ιστορία της 11χρονης Βάντας, ενός κοριτσιού που διαφέρει από τα άλλα, η οποία μπαίνει στην εφηβεία. Η ίδια έχει χάσει τη μητέρα της, ζει με τον πατέρα της που διατηρεί γραφείο τελετών εντός του σπιτιού τους, ενώ έχει έναν αγαπημένο φίλο (τον Macaulay Culkin, γνωστό σε όλους μας από το “Μόνος στο σπίτι”), ο οποίος πεθαίνει από τσιμπήματα μελισσών.

Καρέ από το "My Girl" Youtube

Τον ρόλο του μικρού κοριτσιού, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο όλα αυτά τα χρόνια και που μπήκε στις καρδιές των σινεφίλ, είχε υποδυθεί τότε η 11χρονη Anna Chlumsky, χαρίζοντάς μας μια καταπληκτική και πολύ ώριμη για την ηλικία της ερμηνεία.

Το ξανθό κοριτσάκι με τα καταγάλανα μάτια και τα όμορφα χείλη μεγάλωσε και είναι σήμερα 39 ετών. Παραμένει μία πανέμορφη κοπέλα, που διατηρεί την παιδικότητα στο πρόσωπό της και που εντυπωσιάζει με το σπινθηροβόλο βλέμμα της.

Η Anna Chlumsky το 2019 Evan Agostini/Invision/AP

Τι κάνει σήμερα

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται κατά καιρούς πώς εξελίχθηκε η Anna Chlumsky και τι πορεία ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, μετά τη μεγάλη επιτυχία του “My Girl”, αφού το όνομά της δεν ακούγεται πλέον συχνά και όλοι νόμιζαν πως “χάθηκε”.

Η Anna Chlumsky το 2019 Evan Agostini/Invision/AP

Η αλήθεια είναι πως στα χρόνια που ακολούθησαν η Anna Chlumsky δεν έκανε κάποια ταινία με την ανάλογη επιτυχία του φιλμ που την ανέδειξε, παρόλο που είχε συμμετοχές σε άλλες παραγωγές. Όσο βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία, έπαιξε την έφηβη σε κάποιες ταινίες, ενώ μεγαλώνοντας έκανε μικρότερους ρόλους σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.

Στο μεταξύ η ίδια, διατηρεί τα τελευταία χρόνια λογαριασμούς στο Instagram και στο Twitter, ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Anna Chlumsky arrives at the 71st Primetime Emmy Awards on Sunday, Sept. 22, 2019, at the Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

Το 2020 η Anna Chlumsky επανέρχεται δυναμικά στην οθόνη, αφού πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο “Inventing Anna”. Η σειρά είναι της Shonda Rhimes, δημιουργού των “Grey’s Anatomy”, “Scandal” και άλλων επιτυχημένων σειρών, ενώ η 39χρονη ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα υποδύεται μια δημοσιογράφο με το όνομα Vivian.

Η σειρά θα βασίζεται στην ιστορία της Anna Delvey, της γυναίκας που κατάφερε να εξαπατήσει ολόκληρη την κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα