Anne Heche: Η τραγική οικογενειακή ιστορία – Ο βιασμός από τον πατέρα της και οι θάνατοι των αδελφών της

Anne Heche: Η τραγική οικογενειακή ιστορία – Ο βιασμός από τον πατέρα της και οι θάνατοι των αδελφών της
Anne Heche Taylor Jewell/Invision/AP

Συγκλονιστική η οικογενειακή τραγωδία που βίωνε η Anne Heche. Τη βίαζε ο πατέρας της όταν ήταν μικρή, ύστερα από χρόνια εκείνος πέθανε από AIDS, ο αδερφός της σκοτώθηκε και η αδερφή της "έφυγε" από καρκίνο.

Τα όσα τραγικά είχε βιώσει στην οικογένειά της και δη, από τα χέρια του πατέρα της, είχε εξιστορήσει η Anne Heche, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (13/08), μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη Παρασκευή στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Για περισσότερα από 30 χρόνια πάλευε με ψυχικές ασθένειες, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όσα τη βασάνιζαν το 2001.

Όπως μεταδίδει η βρετανική DailyMail, πριν έρθει στη ζωή η Heche, η αδερφή της, πέθανε από καρδιακό ελάττωμα σε ηλικία δύο μηνών. Αυτή ήταν μόνο η αρχή της οικογενειακής τραγωδίας.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν εφιαλτικά, με τον πατέρα της να τη βιάζει επανειλημμένα.

“Δεν είμαι τρελή, αλλά έχω ζήσει μία τρελή ζωή. Είχα έναν άλλον εαυτό που τον έλεγαν Σελέστια. Προσπαθούσα να ξεφύγω από όσα ζούσα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό που συνέβαινε. Ο πατέρα μου με βίαζε επανειλημμένα. Έχωνε το πέος του στο στόμα μου και μετά έκανε σεξ μαζί μου. Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Μετά βίας θυμάμαι πότε. Τόσο μικρή ήμουν”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της.

Και συνέχισε: “Είναι πάντα δύσκολο για ένα παιδί να καταγγείλει βιασμό. Είναι όλοι τόσο δύσπιστοι και ζητάνε αποδείξεις. Προφανώς δεν έχεις αποδείξεις. “Και πώς είσαι τόσο σίγουρη;” με είχαν ρωτήσει. Από τα πιο επίπονα πράγματα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου. Ο πατέρας μου με κόλλησε πολλά αφροδίσια νοσήματα ανάμεσα σε αυτά και έρπη των γεννητικών οργάνων. Τελικά, πέθανε από AIDS και κάπως έτσι μάθαμε ότι σε όλη του τη ζωή ήταν γκέι! Όταν έμαθα για πρώτη φορά την αιτία θανάτου του, φοβήθηκα πολύ. Πίστεψα ότι με είχε κολλήσει”.

Την χρονιά που πέθανε ο πατέρας της, ο αδερφός της σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο, με την ίδια να πιστεύει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2005, έχασε και την αδερφή της από καρκίνο.

“Πάντα προσπαθούσα να κερδίσω την αγάπη των γονιών μου. Ο πατέρας μου αγαπούσε τους σταρ του κινηματογράφου, οπότε ασχολήθηκα με την υποκριτική, και η μητέρα μου τον Χριστό. Αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνω ο Χριστός. Παράλληλα έπινα, έπαιρνα ναρκωτικά και έκανα σεξ με όποιον έβρισκα προκειμένου να ξεφύγω από όλα αυτά. Κάπως έτσι ερωτεύτηκα και τον Στιβ Μάρτιν ο οποίος ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερός μου. Δεν με ένοιαζε, έψαχνα για μία πατρική φιγούρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version