Σοκαριστικό τροχαίο για την ηθοποιό Anne Heche – Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό της

Σοκαριστικό τροχαίο για την ηθοποιό Anne Heche – Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό της
Tροχαίο για την ηθοποιό Anne Heche Youtube@KTLA5

Από θαύμα γλίτωσε η ηθοποιός Anne Heche η οποία ενεπλάκη σε σοκαριστικό τροχαίο και ανασύρθηκε με σοβαρά εγκαύματα. Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση.

Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο ενεπλάκη την Παρασκευή (05/08) η ηθοποιός Anne Heche, με την ίδια να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η 53χρονη ηθοποιός και πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres τη δεκαετία του ’90, οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε έναν προαστιακό δρόμο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όταν προσέκρουσε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Η ηθοποιός Anne Heche Jordan Strauss/Invision/AP

Σύμφωνα με το πρακτορείο, περαστικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τη Heche να βγει από το όχημα, αλλά εκείνη φέρεται να έκανε πίσω και να έφυγε πριν τρακάρει σε άλλο σπίτι, όπου το αυτοκίνητό της “τυλίχθηκε” στις φλόγες, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα.

Εναέρια πλάνα από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που τραβήχτηκαν από το Fox11 και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν την ηθοποιό να βρίσκεται ξαπλωμένη σε φορείο με εμφανή τα εγκαύματα στο σώμα της, ενώ βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας δείχνουν το μπλε Mini Cooper που οδηγούσε η ηθοποιός να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα λίγο πριν την πρόσκρουση.

Πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο TMZ ότι η Heche αυτή τη στιγμή είναι διασωληνωμένη στο νοσοκομείο, αλλά “αναμένεται να ζήσει”, ενώ φαίνεται πως μπορεί να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δεν επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. “Η κατάστασή της εμποδίζει τους γιατρούς να κάνουν οποιεσδήποτε εξετάσεις για να προσδιορίσουν εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ”, ανέφερε επίσης η ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα