Από το ‘Χυτήριο’ στο δικαστήριο – ‘Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός’ υποστηρίζει ο Παπαγιάννης

Από το ‘Χυτήριο’ στο δικαστήριο – ‘Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός’ υποστηρίζει ο Παπαγιάννης
THOMAS CHRISOHOIDIS

Η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει – Πετάει».

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, Αλέξης Μίχας

Στις δικαστικές αίθουσες όπως όλα δείχνουν θα πέσει η αυλαία της υπόθεσης του φερόμενου ξυλοδαρμού της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μετά το τέλος της παράστασης «Πετάει – Πετάει» στην οποία συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο «Χυτήριο». Η ηθοποιός κατήγγειλε το περιστατικό σε τηλεοπτική εκπομπή του Epsilon ενώ για το ίδιο θέμα έκανε δηλώσεις και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το «Εθνος» προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ηθοποιό κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό ενώ ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας παρέπεμψε για το θέμα στην πελάτισσα του και στις προηγούμενες δηλώσεις της.

«Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γ…ω π…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως εκείνη δεν επιτέθηκε στον ηθοποιό «Εγώ δεν άπλωσα χέρι πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτουν αυτά που λέει η άλλη πλευρά».

Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία

«Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία» δήλωσε στο «Εθνος» ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης προσθέτοντας πως «η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης». «Δεν περίμενα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Η ιδιοκτήτρια του θεάτρου «Χυτήριο» Βάσια Παναγοπούλου δεν καταδικάζει, ούτε απολύει κάποιον, προτού αποφασίσει το δικαστήριο. Η γνωστή ηθοποιός ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά το περιστατικό, έχει δώσει το πράσινο φως να συνεχιστεί κανονικά η παράσταση «Πετάει Πετάει », με αντικαταστάτρια, στη θέση της Σοφίας Παυλίδου, την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, που είναι η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη Μάνου Παπαγιάννη.

Έχω επικοινωνήσει και με τις δυο μεριές. Και έχω ακούσει και τις δυο εκδοχές

«Έχω επικοινωνήσει και με τις δυο μεριές. Και έχω ακούσει και τις δυο εκδοχές. Δεν τίθεται θέμα απόλυσης κανενός, για την ώρα, ούτε του Μάνου, όπως μου ζήτησε η Σοφία», αναφέρει στο «Εθνος» η Βάσια Παναγοπούλου. «Δεν ήμουνα παρούσα στο συμβάν, και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, επειδή είχε τελειώσει η παράσταση, ήταν στα καμαρίνια τους.

Την Δευτέρα η Βάσια Παναγοπούλου έλαβε από τη Σοφία Παυλίδου βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ για επιπλέον 4ημερη αναρρωτική άδεια. « Η ροή των γεγονότων με ξεπερνά» τονίζει η ηθοποιός ευχαριστώντας μάλιστα δημόσια την Αγγελική Δαλιάνη για την συμμετοχή της στο θεατρικό έργο. «Ήρθε να σώσει μια κατάσταση, όπως είχε έρθει η Βογιατζάκη να με αντικαταστήσει όταν είχα αρρωστήσει εγώ» αναφέρει προσθέτοντας πως η αντικατάσταση από την συγκεκριμένη ηθοποιό δεν έγινε επειδή είναι σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη, αλλά γιατί η Δαλιάνη είναι η ηθοποιός με την οποία ξεκίνησε η παράσταση πριν από τρεις σεζόν.

*Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο Έθνος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα