Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας Βλαχάκη για τον Στράτο Διονυσίου

Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας Βλαχάκη για τον Στράτο Διονυσίου

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Μαρίνα Βλαχάκη, παρτενέρ για περίπου 10 χρόνια του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, όταν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά τη Μαρίνα Βλαχάκη, παρτενέρ του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. Ξεκίνησε να τραγουδάει από 15 χρόνων, δίπλα στη Μαρινέλλα στη “Νεράιδα” και συνέχισε τις εμφανίσεις πλάι σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Η επί δέκα χρόνια συνεργάτης του Στράτου Διονυσίου, η οποία υποστηρίζει πως υπήρξε η τελευταία σύντροφος του μεγάλου τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στο πλευρό του και εξομολογήθηκε άγνωστα περιστατικά τόσο για τη ζωή του όσο και για την ίδια.

Επίσης, αναρωτήθηκε γιατί δεν την καλούν ποτέ στις εκπομπές που είναι αφιερωμένες στον μεγάλο τραγουδιστή, ενώ μίλησε για το πόσο δυσκολεύτηκε στην επαγγελματική και καλλιτεχνική της πορεία, μετά από τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου, με τον οποίο αναπόφευκτα είχε συνδεθεί το όνομά της.

Επιπλέον, προχώρησε σε μια εξομολόγηση: “Ο Στράτος έφυγε την ημέρα της πρεμιέρας μου. Μου είχε στείλει λουλούδια μια μέρα πριν, ενώ τα λουλούδια τα στέλνουν την ημέρα της πρεμιέρας!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα