Άση Μπήλιου: Η υιοθεσία της, το πανκ παρελθόν και ο θάνατος των θετών γονιών της

Άση Μπήλιου: Η υιοθεσία της, το πανκ παρελθόν και ο θάνατος των θετών γονιών της

Η αστρολόγος μίλησε για την υιοθεσία της, τους θετούς γονείς της, τους οποίους έχασε σε μικρή ηλικία, τους βιολογικούς γονείς της, για τον επί 27 χρόνια σύντροφό της, αλλά και για το πώς ήταν ως έφηβη, με ξυρισμένο κεφάλι και παραμάνες.

Η Άση Μπήλιου μπορεί το πρωί να μας λέει τα ζώδια σε πρωινές εκπομπές, τα βράδια, όμως, εξομολογείται τα πάντα για τη ζωή της.

Η γνωστή αστρολόγος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την υιοθεσία της, τους θετούς γονείς της, τους οποίους έχασε σε μικρή ηλικία, τους βιολογικούς γονείς της, για τον επί 27 χρόνια σύντροφό της, αλλά και για το πώς ήταν ως έφηβη, με ξυρισμένο κεφάλι και παραμάνες.

“Είχα δύο τρέλες, η μία ήταν η μουσική και η άλλη η αστρολογία. Ήμουν πανκ στα 15. Τρέλα, αλλά ήταν μία πολύ ωραία περίοδος. Τα μαλλιά διάφορα χρώματα. Η μητέρα μου βλέποντας ένα παιδί στα 15 να έρχεται με ξυρισμένο κεφάλι και παραμάνες, λέει «κάτι έχει πάθει αυτή, κάτι έχει μάθει». Εκεί λοιπόν της μπήκε ότι μπορεί εγώ να έχω μάθει ότι είμαι υιοθετημένη και γι’ αυτό αντιδρώ. Και ήρθε και μου το είπε μόνη της.”

“Λάτρευα τη θετή μου μητέρα, αλλά ήθελα να μάθω γιατί με έδωσε η βιολογική μου μητέρα. Μου φάνηκε αστείος ο λόγος για τον οποίο οι πραγματικοί μου γονείς με έδωσαν για υιοθεσία. Συγχώρεσα τους βιολογικούς μου γονείς γιατί με τους θετούς μου πέρασα μια υπέροχη ζωή”, ενώ πρόσθεσε ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 9 χρονών και τη μητέρα της την ίδια μέρα μετά από 10 χρόνια.

Στη συνέχεια, η Άση Μπήλιου ανέφερε πως έμαθε για την αρρώστια της μητέρας της τη μέρα που μπήκε στο Πανεπιστήμιο και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή από οξεία λευχαιμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα