Αυτοί είναι οι πιο σέξι άνδρες στον κόσμο από το 1990 μέχρι και σήμερα

Αυτοί είναι οι πιο σέξι άνδρες στον κόσμο από το 1990 μέχρι και σήμερα

Το περιοδικό People φροντίζει να ανακηρύσσει τον άνδρα (κατά κανόνα Αμερικανό) που αποτελεί τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή για κάθε χρόνο τα τελευταία 22 χρόνια. Εδώ θα δείτε ποιοι βρέθηκαν στο εξώφυλλο του με αυτόν τον τίτλο από το 1990 ως σήμερα

Πρόκειται για μια συνήθεια που έγινε… λατρεία για τους ιθύνοντες του περιοδικού People, ενός από τους πιο ισχυρούς τίτλους στην κατηγορία του Lifestyle, από το 1985. Το τεύχος του Νοεμβρίου συνήθιζε να ανακηρύσσει τον άνδρα που κατά τη συντακτική ομάδα του περιοδικού συνιστά τον πιο σέξι εν ζωή άνδρα για τη χρονιά που διανύουμε. Ο ίδιος άνθρωπος, κατά κανόνα από το χώρο της Showbiz, είναι και ο άνδρας στο εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους.

Με αυτό τον τίτλο πέρασαν κάθε χρονιά από το 1990 ως και σήμερα δεκάδες celebrities, όπως ο Τομ Κρουζ, ο Νικ Νόλτε, ο Ρίτσαρντ Γκιρ ή ο Ματ Ντέιμον. Παράλληλα, αν ανατρέξει κανείς στη λίστα θα παρατηρήσει πως τρεις άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τον τιμητικό τίτλο πάνω από μία φορές. 

Με αφορμή την ανακήρυξη του φετινού “Sexiest Man Alive”, ανατρέχουμε στα εξώφυλλα του περιοδικού τα τελευταία 27 χρόνια. Όσο για τον φετινό ‘νικητή’, πρόκειται για τον Μπλέικ Σέλτον, τραγουδιστή της country και σύζυγο της Γκουέν Στεφάνι. “Υπήρξα άσχημος σε όλη μου τη ζωή. Αν μπορώ να είμαι σέξι για ένα χρόνο, θα το δεχτώ” δήλωσε ο ίδιος. Η φετινή μάλιστα ανδρική φιγούρα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο twitter, καθώς ο εν λόγω καλλιτέχνης φαίνεται πως είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ανασύρθηκαν αναρτήσεις του που από πολλούς χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικές και ομοφοβικές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα