Bachelor: Η Μαρίνα “σπάει” τη σιωπή της – Τι απαντά για τη σχέση της με τον Παναγιώτη

Bachelor: Η Μαρίνα “σπάει” τη σιωπή της – Τι απαντά για τη σχέση της με τον Παναγιώτη

Η πρώην παίκτρια του "Bachelor" απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι η "πέτρα του σκανδάλου" στη σχέση του Παναγιώτη και της Νικόλ.

Στις φήμες που τη θέλουν να είναι το “τρίτο πρόσωπο” στη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου, απάντησε για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του “Bachelor”, Μαρίνα Λικμέτα.

Η νεαρή κοπέλα, που είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Παναγιώτη στο ριάλιτι του Alpha, αλλά είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, διέψευσε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Έλληνα Bachelor.

Το ζευγάρι είχε διαψεύσει τις φήμες που ανέφεραν πως έχουν χωρίσει και πως ο Παναγιώτης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίνας την Κυριακή που μας πέρασε με ένα story στο Instagram.

Ωστόσο, η Μαρίνα έδωσε τη δική της απάντηση αναφέροντας:

Συγχαρητήρια στη Νικόλ. Μπράβο, δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ζήλεψα. Αποχώρησα γιατί ένιωθα πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να κερδίζεις έναν άντρα. Εντάξει είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Γενικά σε ριάλιτι υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ λογικό όλο αυτό. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ούτε για το “φτωχάτζα”. Δεν ξέρω τι κάνει ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή, από το τελευταίο story που είδα τα ‘χουνε, πάντως μαζί μου δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι. Δεν έρχομαι δεύτερη εγώ. Με τον Παναγιώτη έχουμε ανταλλάξει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης τώρα, δεν θα με κέρδιζε. Όταν τελειώνει κάτι, τελείωσε. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης έχει με όλες τις κοπέλες επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι λογικό”.

Επιπλέον, η Μαρίνα ανέφερε πως πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νικόλ για μια εταιρεία, ενώ σε πρόσφατο Q&A στο Instagram της, είχε αναφέρει, επίσης, πως δεν έχει σχέση με τον Παναγιώτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα