Bachelor: Παναγιώτης και Νικολέττα απαντούν στις φήμες χωρισμού

Bachelor: Παναγιώτης και Νικολέττα απαντούν στις φήμες χωρισμού

Φήμες θέλουν το ζευγάρι του "Bachelor" να χώρισε, λόγω της πρώην παίκτριας του ριάλιτι Μαρίνας Λικμέτα. Διαψεύδουν ο Παναγιώτης και η Νικολέττα.

Την Νικολέττα Τσομπανίδου επέλεξε για σύντροφό του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, στον μεγάλο τελικό του “Bachelor” που προβλήθηκε στον Alpha την περασμένη Παρασκευή (18/12).

Έκτοτε, το νέο ζευγάρι έχει κάνει τις πρώτες του κοινές αναρτήσεις στα social media, ενώ την επόμενη μέρα του τελικού παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν φήμες πως ο Παναγιώτης έχει χωρίσει με τη Νικολέττα και έχει συνάψει σχέση με ένα άλλο κορίτσι από το ριάλιτι του Alpha, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, τη Μαρίνα Λικμέτα.

Ο Παναγιώτης και η Νικολέττα αποφάσισαν να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο στις φήμες και ανήρτησαν ένα βίντεο στο Instagram, όπου αναφέρουν ότι είναι πολύ καλά και προτρέπουν τον κόσμο να μην πιστεύει ό,τι ακούει.

“Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο”, λέει ο Παναγιώτης στο βίντεο.

Έπειτα η Νικόλ παίρνει τον λόγο και λέει: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Γενικότερα μην ακούτε ό,τι βγαίνει! Φιλάκια πολλά”.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Σατσίδης που έκανε τις συνεντεύξεις στο “Bachelor”, μίλησε ζωντανά στο Happy Day και διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού, λέγοντας:

“Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram αν ο Παναγιώτης τα έχει όντως με τη Μαρίνα. Δεν τα έχει με τη Μαρίνα παιδιά. Η Νικόλ είναι η αγαπημένη του. Αυτή την κοπέλα επέλεξε, τη Νικόλ και είναι πάρα πολύ καλά. Το Instagram μου γκρεμίστηκε από την Παρασκευή”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα