Bachelor: Οι πρώτες αναρτήσεις Νικολέττας – Παναγιώτη και το επικό σχόλιο της Έλενας Μπάση

Bachelor: Οι πρώτες αναρτήσεις Νικολέττας – Παναγιώτη και το επικό σχόλιο της Έλενας Μπάση
instagram

Οι συγκινητικές αναρτήσεις του ζευγαριού στο Instagram, μετά τον τελικό του "Bachelor". Πώς υποδέχτηκε το αποτέλεσμα η αγαπημένη Έλενα Μπάση.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του “Bachelor”, ο οποίος έλαβε χώρα στη Μάνη, στον τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη.

Η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά είναι η γυναίκα που ο Παναγιώτης διάλεξε πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του και μένει λοιπόν να δούμε αν αυτή η σχέση θα αντέξει και εκτός τηλεόρασης.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο πρώην εργένης- όπως φαίνεται-, θέλησε να ευχαριστήσει τη Νικόλ του για τις στιγμές που πέρασαν μαζί, ενώ δε δίστασε να γράψει ότι η καλοσύνη της ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια.

“Νικολέττα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές ! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια ! Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ότι καλύτερο! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Με την παίκτρια να του απαντά με ένα γλυκό σχόλιο.

Αγάπη μου όσες φορές και να μου τα έχεις πει θέλω να τα ακούω συνέχεια!!! Όπως μου έχεις πει όταν κάνουμε όνειρα κάποιος γελάει, ότι είναι να γίνει θα γίνει”, έγραψε η όμορφη κοκκινομάλλα.

Με τη σειρά της η Νικόλ, λίγο μετά τη νίκη της στο ριάλιτι αγάπης, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο της.

“Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη , με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί. Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!!!!!”, έγραψε η νεαρή.

Στην ανάρτηση της Νικόλ δε δίστασε να σχολιάσει η Έλενα Μπάση, η viral πρώην παίκτρια του Bachelor, που παρόλο που έφυγε νωρίς, άφησε το στίγμα της, καθώς ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. “Έκανες αυτά που «έπρεπε» Μουλωχτακι μου”, έγραψε μεταξύ άλλων.

“Το ένιωθα πως θα καταλήγατε μαζί στο τέλος! Χαιρομαι που έκανες την σωστή επιλογή Παναγιώτη μου και εσυ Μουλωχτακι μου αυτά που «έπρεπε» ! Από δω και πέρα ότι θέλει ο Θεός !Η πρόταση μου φυσικά ισχύει !!!Σας αγαπώ !!!”, έγραψε η Έλενα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα