Britney Spears: Αντιδράσεις και χολή μετά το νέο γυμνό βίντεο στο Twitter – “Καλύτερα να ανοίξεις OnlyFans”

Britney Spears: Αντιδράσεις και χολή μετά το νέο γυμνό βίντεο στο Twitter – “Καλύτερα να ανοίξεις OnlyFans”
H Britney Spears AP

Ανήσυχοι φαίνεται να είναι οι θαυμαστές της Britney Spears μετά από ένα βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Προβληματισμό προκαλεί η πρόσφατη ανάρτηση της Britney Spears στους θαυμαστές της, καθώς η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, ξεκίνησε τα γυμνά ποστ και στην πλατφόρμα του Twitter, αφού έχει απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτήν τη φορά η σταρ της ποπ, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει ημίγυμνη με τα μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος της.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο που δημοσίευσε η Britney Spears, διερωτώμενοι “τι έχει πάθει η Britney;Τα περισσότερα σχόλια ασκούσαν κριτική στην επιλογή της τραγουδίστριας να κάνει γυμνές αναρτήσεις.

“Γιατί η Britney συμπεριφέρεται τόσο περίεργα αυτές τις μέρες”;, γράφει ένας χρήστης. “Η Britney δεν είναι καλά. Οι αναρτήσεις της είναι τόσο περίεργες”, αναφέρει ένας άλλος.

Μερικοί haters μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, προτείνοντας στη σταρ να ανοίξει only fans ώστε να μπορεί να αναρτά τις γυμνές φωτογραφίες και βίντεό της. “Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι το OnlyFans θα ήταν η πιο καλυτερη επιλογή για σένα“.

Δείτε την ανάρτηση της Britney Spears

Πρώτη φορά με πολύ μακριά μαλλιά!!! Είναι διαφορετικό, πρώτη φορά μεταδίδω την αύρα “κακών” γοργόνων, βέβαια, εγώ έχω πόδια !!! Κάνει πολύ ζέστη για να βγω έξω και βαριέμαι !!! Αυτή (η ανάρτηση) δεν είναι κάποια διαφήμιση μαλλιών !!!“, γράφει η ίδια στη λεζάντα του βίντεο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα