Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημοσίευσε βίντεο που ούτε και η ίδια δεν ξέρει τι κάνει

Διαβάζεται σε 2'
Britney Spears
Britney Spears Mark J. Terrill/AP Photo

Διάθεση για ανασκόπηση έχει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία μέσω Instagram μοιράστηκε παλαιότερα βίντεο στα οποία χορεύει αλλά και τον απολογισμό της φωτιάς που έκαψε ολοσχερώς το γυμναστήριό της.

Λίγο πριν το τέλος του 2023 η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, δημοσιεύοντας στα social media της παλαιότερες εικόνες και βίντεο.

Σε ένα από αυτά η pop star χορεύει φορώντας το κάτω μέρος ενός ροζ μαγιό και ψηλές άσπρες μπότες, γράφοντας στο post της: “Αναστοχασμός !!! Αναδρομή στον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους” ενώ για στον ίδιο μήνα αφιέρωσε ακόμα μια σειρά από φωτογραφίες.

Μία ανάρτησή τις τελευταίες ώρες ήταν όμως αυτή που ξεχώρισε και προκάλεσε ερωτηματικά για τους λόγους που η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξαναμοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν ήταν άλλη από το καμένο γυμναστήριό της στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες.

“Θυμάμαι τότε που έκαψα το γυμναστήριο το 2020”, έγραψε χαρακτηριστικά ενώ στη φωτογραφία φαίνονται όργανα και εξοπλισμός γυμναστικής να έχουν γίνει στάχτη.

Εκείνη την εποχή, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε πει στους θαυμαστές του ότι η φωτιά ήταν ένα ατύχημα. “Ναι, το έκαψα. Πέρασα από την πόρτα του γυμναστηρίου και… BOOM !!!!!!”, είπε τον Απρίλιο του 2020. “Με τη χάρη του Θεού, ο συναγερμός χτύπησε μετά από αυτό και κανείς δεν τραυματίστηκε. Δυστυχώς, τώρα μου έχουν μείνει μόνο δύο κομμάτια εξοπλισμού και ένας καθρέφτης !!!!!”. Και πρόσθεσε: “Αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα, γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Έτσι κι αλλιώς μου αρέσει να γυμνάζομαι καλύτερα έξω!!!!”.

Συνεχίζοντας να “βομβαρδίζει” τα social και τους 42.7 εκατομμύρια ακόλουθούς της, η Μπρίτνεϊ μοιράστηκε και ένα ακόμα βίντεο στο οποίο δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες, φορώντας ένα σέξι μίνι φόρεμα, όμως ακόμα και η ίδια αναρωτιέται τι ακριβώς κάνει. Ωστόσο, θυμάται ότι της άρεσε το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα