Britney Spears – Σπάνιο βίντεο: Η συγκλονιστική οντισιόν της για το “The Notebook” το 2002

Διαβάζεται σε 2'
Britney Spears
Britney Spears Chris Pizzello/Invision/AP

Η Britney Spears όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. 21 χρόνια μετά, κυκλοφόρησε το κλιπ από την οντισιόν της για τον ρόλο της Allie στην ταινία “The Notebook” με τον Ryan Gosling.

Αν και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιους άλλους εκτός από τον Ryan Gosling και Rachel McAdams ως πρωταγωνιστές της διάσημης και πολύ αγαπημένης ρομαντικής ταινίας “The Notebook”, η Britney Spears είχε φτάσει πολύ κοντά στο να υποδυθεί την Allie.

Σε ένα από τα αποσπάσματα του αυτοβιογραφικού βιβλίου της με τίτλο “The Woman in Me”, που κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου, η Spears επιβεβαίωσε ότι πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας του “The Notebook” και ότι ήταν μία από τις δύο υποψήφιες που έμειναν στο τέλος του κάστιγνκ.

Για τον ίδιο ρόλο, είχαν κάνει δοκιμαστικό και η Claire Danes, η Scarlett Johansson, η Amy Adams και η Jessica Biel.

«Το κάστινγκ του “The Notebook” κατέληξε σε εμένα και τη Rachel McAdams, και παρόλο που θα ήταν διασκεδαστικό να επανασυνδεθούμε με τον Ryan Gosling μετά από το “Mickey Mouse Club”, χαίρομαι που δεν το έκανα», γράφει η Spears σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της. «Αν το είχα κάνει, αντί να δουλέψω στο άλμπουμ μου “In the Zone”, θα συμπεριφερόμουν μέρα νύχτα σαν κληρονόμος της δεκαετίας του 1940».

Οι θαυμαστές της Spears περίμεναν απεγνωσμένα για χρόνια να δουν το πολυπόθητο βίντεο από την σκηνή της οντισιόν της, η οποία πραγματοποιήθηκε και γυρίστηκε στις 18 Αυγούστου του 2002. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2004.

Τελικά, ο διευθυντής κάστινγκ της ταινίας Matthew Barry αποκάλυψε το κλιπ μετά από 21 χρόνια.

Στο βίντεο από την οντισιόν, διάρκειας 2,5 λεπτών, βλέπουμε την 21χρονη τότε τραγουδίστρια να ξεσπάει σιγά – σιγά σε κλάματα μπροστά στον Ryan Gosling, ενώ διαβάζει τον συναισθηματικό διάλογο μιας εμβληματικής σκηνής της ταινίας.

Η οντισιόν της Britney Spears

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα