Cameron Diaz: Έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 47 της

Cameron Diaz: Έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 47 της
Κάμερον Ντίαζ Christopher Smith/Invision/AP

Η Cameron Diaz έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω Instagram και δήλωσε πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί τη νέα δεκαετία.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz έγινε για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 47 ετών. Μαζί με τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν δηλώνουν ευτυχισμένοι και έτοιμοι να υποδεχτούν τη νέα δεκαετία.

Την ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευγνώμονες και ευλογημένοι που ξεκινάμε τη νέα δεκαετία, ανακοινώνοντας την γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως “αιχμαλώτισε” τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένεια μας» έγραψε.

«Όσο χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης μια έντονη ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή της μικρής. Γι’ αυτό δεν θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και δεν θα μοιραστούμε άλλες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένη. Αγάπη και ευχές από την οικογένεια μας προς τις δικές σας. Καλή χρονιά!» πρόσθεσε η Ντίαζ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα