Cardi B: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο

Cardi B: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο
H Cardi B σε συναυλία της στην Ινδιανάπολη Amy Harris/Invision/AP

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι όταν κατήγγειλε τη χυδαία συμπεριφορά του εργαζόμενου στο αφεντικό του, δεν του φάνηκε καν άξιο σχολιασμού.

Σεξουαλική επίθεση από έναν φωτογράφο καταγγέλλει πως δέχθηκε στη διάρκεια μιας φωτογράφισης για περιοδικό η διάσημη Αμερικανίδα ράπερ Cardi B.

«Πήγα στην φωτογράφιση γι’ αυτό το περιοδικό και ο φωτογράφος, προσπαθούσε να με πλησιάσει, λέγοντας, “Ναι, θέλεις να μπεις σε αυτό το περιοδικό;”. Και μετά έβγαλε έξω το πέος του. Έγινα έξαλλη. Σηκώθηκα κι έφυγα. Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού και απλώς με κοίταξε και μου λέει, “Ναι, και;”», είπε η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Cardi B δεν αποκάλυψε το όνομα του περιοδικού ή του φωτογράφου, αλλά ούτε και πότε συνέβη το περιστατικό.

«Όταν βλέπω αυτό το κίνημα #MeToo – έχω κορίτσια από την γειτονιά μου που ξέρω πως πέρασαν ακριβώς τα ίδια. Σε κάνουν να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Συμβαίνει κάθε μέρα», πρόσθεσε η ίδια.   Σε ερώτηση αν της συμβαίνει ακόμη, απάντησε: «Με τίποτα. Θα σε βγάλω στο Instagram. Θα παραβιάσω τους κανόνες».  

Η δημοφιλής ράπερ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Σε συνέντευξή της το 2018, είχε πει: «Στοιχηματίζω πως αν μια από αυτές τις γυναίκες σηκωθεί και μιλήσει γι’ αυτό, ο κόσμος θα πει, “Ε, και; Είσαι πόρνη. Δεν έχει σημασία”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα