Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Οι αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Οι αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram
Η Χαρά και ο Μπουράκ Instagram @burak_hakki's

Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ακόμα τρέφουν πολλά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Χαρά Παππά και Μπουράκ Χακί, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ χώρισε έπειτα από 3,5 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας 22 χρόνια, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι φήμες πως οι δυο τους θα παντρεύονταν. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί σε τουρκικό μέσο, εξηγώντας το λόγο πίσω από τον χωρισμό τους, που ήταν η απόσταση και βάζοντας τέλος στα σενάρια περί τρίτου προσώπου.

Οι αινιγματικές αναρτήσεις τους στο Instagram ωστόσο δείχνουν ότι ο έρωτας δεν έχει φύγει και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, όπως παρουσίασε η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κουκου”, ο Τούρκος ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Insta Story του, για να καληνυχτίσει τους followers του. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με δύο καρδιές, μία μαύρη και μια λευκή.  Η φωτογραφία αυτή είναι παλιά, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή του STAR, καθώς την είχε τραβήξει στο παρελθόν η Χαρά Παππά και ο ηθοποιός την είχε κάνει tag.

Από την πλευρά του και το νεαρό μοντέλο εκφράστηκε μέσω του Instagram, αναρτώντας ένα story με το οποίο έστειλε το εξής μήνυμα: “Συνέχισε να παίρνεις χρόνο για εσένα, μέχρι να γίνεις ξανά ο εαυτός σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα