Χάρης Ρώμας: Πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο να με εμπλέκουν με παιδοφιλία

Χάρης Ρώμας: Πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο να με εμπλέκουν με παιδοφιλία
Ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #MeToo, ενώ ξέσπασε για το δυσφημιστικό δημοσίευμα που τον εμπλέκει με παιδοφιλία.

Καλεσμένος στο “Πάμε Δανάη!” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/2 ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για το θέμα των ημερών, το ελληνικό #MeToo, αλλά και για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Ακόμη, μίλησε για ένα άκρως δυσφημιστικό δημοσίευμα, το οποίο τον εμπλέκει με παιδοφιλία, κάνοντας λόγο για μια “εγκληματική ενέργεια”, που τον σόκαρε.

“Εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. Έχω πάρει πάνω από 1000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου. Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία”, δήλωσε.

Ενώ για τη θέση του ως τομεάρχης Πολιτισμού στην περιφέρεια Αττικής δήλωσε: “Η χώρα αντιμετωπίζει σωρεία κρίσεων. Πολύς κόσμος εξαθλιώθηκε οικονομικά, πολλοί έφυγαν στο εξωτερικό. Μετά ήρθε και ο κορονοϊός. Νομίζω η διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή. Να τονίσω ότι δεν είμαι κομματικό στέλεχος, κατέβηκα μετά την πρόσκληση του κ. Πατούλη που ήταν συμφοιτητής μου. Για την κακοκαιρία, καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, αλλά να αποδοθούν σωστά. Στην περιφέρεια είδα από την πρώτη στιγμή μεγάλη κινητοποίηση”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα