Chrissy Teigen: Αποκαλύπτει πως δεν απέβαλε στο τρίτο της παιδί – “Είχα κάνει άμβλωση”

Chrissy Teigen: Αποκαλύπτει πως δεν απέβαλε στο τρίτο της παιδί – “Είχα κάνει άμβλωση”
Η Chrissy Teigen και ο John Legend AP

Πρίν από δύο χρόνια η Chrissy Teigen είχε δηλώσει πως είχε αποβάλει στο τρίτο της παιδί με τον John Legend. Την Πέμπτη, όμως εξομολογήθηκε πως στην πραγματικότητα είχε κάνει άμβλωση.

Η Chrissy Teigen, η οποία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια πως είχε αποβάλει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εξομολογήθηκε πως τελικά είχε κάνει άμβλωση, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν το μοιράστηκε με τον κόσμο τότε.

Το μοντέλο είχε δηλώσει το 2020 ότι έχασε το μωρό που περίμενε με τον σύντροφό της, John Legend, στις 20 εβδομάδες, καθώς είχε μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια είχε μάλιστα μοιραστεί και μερικές φωτογραφίες από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο, ενώ είχε γράψει πως είχε μια αποβολή.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια μιας ομιλίας της στο συνέδριο “A Day of Unreasonable Conversation”, το μοντέλο παραδέχτηκε πως τελικά το 2020 είχε κάνει έκτρωση, ενώ δήλωσε πως άργησε πολύ να το συνειδητοποιήσει.

“Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν έγκυος στον Τζακ, το τρίτο μου παιδί με τον John, έπρεπε να πάρω πολλές δύσκολες και σπαρακτικές αποφάσεις. Ήταν πολύ ξεκάθαρο γύρω στα μισά του δρόμου ότι το μωρό δεν θα επιζούσε, και ότι ούτε εγώ θα επιζούσα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση”, είπε αρχικά.

Μερικές εβδομάδες αφού έχασε το παιδί της, η Teigen είχε προχωρήσει σε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποκαλύπττοντας πως ο γυναικολόγος της, την είχε συμβουλεύσει να προχωρήσει σε άμβλωση καθώς είχε υποστεί μερική αποκόλληση του πλακούντα και τόσο η δική της όσο και η ζωή του παιδιού θα κινδύνευαν.

Στην δημοσίευση διηγείτο πως αιμορραγούσε έντονα και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. “Ύστερα απο μερικές ημέρες, οι γιατροί μου είπαν αυτό που ήδη ήξερα ότι ερχόταν. Έπρεπε να πω αντίο”.

Η Teigen ευχαρίστησε τους φίλους και τον κόσμο που την στήριξε εκείνη την εποχή, ενώ λίγο προτού συνεχίσει σταμάτησε και είπε “Ας το ονομάσουμε όπως ήταν. Ήταν μια άμβλωση. Μια άμβλωση για να σώσω τη ζωή μου καθώς το μωρό δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα καταλάβει μέχρι πριν από λίγους μήνες”.

Η ίδια εξήγησε πως ο σύντροφός της, John Legend την βοήθησε να καταλάβει πως είχε κάνει άμβλωση, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, γύρω από τις αμβλώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το hollywoodreporter, εκείνη την περίοδο έλεγε στον John Legend πως ένιωθε συμπόνια για τους ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις, με τον σύντροφό της να της εξηγεί πως νιώθει έτσι, επειδή το έχει περάσει η ίδια.

“Σιώπησα, νιώθοντας περίεργα που δεν το είχα καταλάβει έτσι. Είπα στον κόσμο ότι είχαμε μια αποβολή, ο κόσμος συμφώνησε ότι είχαμε μια αποβολή, όλα τα πρωτοσέλιδα έλεγαν ότι ήταν μια αποβολή. Και απογοητεύτηκα πραγματικά που δεν είπα αρχικά τι ήταν, και ένιωσα ανόητη που μου πήρε πάνω από ένα χρόνο να καταλάβω ότι είχα κάνει άμβλωση“, μοιράστηκε η Teigen.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα