Χρήστος Δάντης: Ο αδερφός μου με συμφιλίωσε με την διαφορετικότητα

Χρήστος Δάντης: Ο αδερφός μου με συμφιλίωσε με την διαφορετικότητα
Ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή "Ανοιχτά" glomex

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε "Ανοιχτά" και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του στην Αννίτα Πάνια. Η σχέση με τον πατέρα του, ο "πόλεμος" που δέχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο και όσα του δίδαξε ο αδερφός του που έφυγε από τη ζωή.

Για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα μίλησε στην Αννίτα Πάνια ο Χρήστος Δάντης και το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε σε μια τετ α τετ συνάντηση με την παρουσιάστρια στο Open.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος απασχόλησε πριν μερικές ημέρες τα media με την απόφασή του να πάρει πρωτοβουλία για να ενισχύσει την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, μία κίνηση για την οποία επικρίθηκε έντονα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα του, τον οποίο όπως εξομολογήθηκε τον συνάντησε από την ηλικία των 5μιση ξανά στην ηλικία των 20.

Σε ερώτηση της Αννίτας Πάνια για το τι τον δυσκόλεψε στη ζωή του, εκείνος απάντησε: “Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, νομίζουν ότι την κάνουν μαζί σου. Ο βασιλικότερος του βασιλέως που λένε. Από αυτά υπέφερα λίγο. Μπέρδεψε αυτό το πράγμα με τη μάνα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου”, για να αποκαλύψει επίσης πως ο πατέρας του είχε φιλοξενηθεί από την Αννίτα Πάνια στην εκπομπή “Χρυσό Κουφέτο”. “Ο πατέρας μου έχει εμφανιστεί σε εκπομπή σου. Ήρθε στα 55 του, είχε παρουσιάσει δυο, τρία τραγούδια του στο ‘Χρυσό Κουφέτο'”.

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε πως “ήταν πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής κι επειδή ένιωθε αδικημένος από την όλη φάση, ήρθε ξαφνικά στα 55 να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί ο γιος του ήταν αυτός που ήταν. Αυτός ο Δάντης με έχει ταλαιπωρήσει λίγο […] Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και πολύ άσχημα. Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Είχα να τον δω από τα 5μιση και τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο όταν ήμουν 13 ετών. Με ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό και γι’ αυτό κοιτάζω να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Όταν τον γνώρισα πια στα 20 ένιωσα ότι ήταν ξένος. Δεν μου βγήκε θυμός όταν τον ξαναείδα γιατί μου είχε λείψει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορείς να πιεις από το ίδιο ποτήρι με έναν ξένο”.

Αναφέρθηκε επίσης και στο πώς ο αδερφός του, Σάββας Αξιώτης τον συμφιλίωσε με την ιδέα της διαφορετικότητας, της οποίας ο ίδιος δηλώνει υπέρμαχος, αλλά και στην απώλειά του που τον σημάδεψε ιδιαίτερα.

“Το ότι με συμφιλίωσε με τη διαφορετικότητα ήταν η σημαντικότερη παρέμβαση που έκανε ο αδερφός μου στη ζωή μου. Με συμβούλευσε τότε και με εξοικίωσε, με έμαθε να μην το φοβάμαι όλο αυτό […] Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά. Ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα και τον ταλαιπώρησε πολύ αυτό στη ζωή του. Από τα 38-40 ο Σάββας δεν ήταν ξανά ο ίδιος. Τον ταλαιπώρησε, τον άλλαξε πάρα πολύ το πρόβλημά του. Τα φάρμακα τα έκοβε, τον έριχνε, θυμώναμε εμείς πολύ. Τον κρατούσαμε εμείς, τα υπόλοιπα αδέρφια, αλλά τον κρατούσε κυρίως η μάνα μας. Από τότε που πέθανε εκείνη, το 2015, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε πού βρίσκεται, αποστασιοποιηθήκαμε, αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε να τον βοηθήσουμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα