Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι για τον Ζακ και ξέσπασμα - "Το πολύ "Αντριλίκι" είναι ύποπτο "κοπέλες μου"

Χρήστος Δάντης
Αίσθηση προκάλεσε η νεώτερη ανάρτηση του δημοφιλούς τραγουδιστή στην οποία επιτίθεται σε όσους ενοχλήθηκαν από την παραπάνω του ανάρτηση δηλώνοντας “Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι "διαφορετικοί", κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ "Αντριλίκι" είναι ύποπτο "κοπέλες μου”. EUROKINISSI

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης δήλωσε απερίφραστα πως στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Θυμίζουμε πως ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε απέδωσε τον θάνατό του σε ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, από τα χτυπήματα που δέχθηκε, χωρίς να προσδιορίζει ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα.

Στους καλλιτέχνες αυτούς προστέθηκε και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης που δήλωσε απερίφραστα πως στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου και μάλιστα με σχετικές του αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media καλεί τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κωστόπουλου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης, αλλά και το να είμαστε δίπλα της, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της και ότι ενώνουμε τις φωνές μας μαζί της και ζητάμε Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη”.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η νεώτερη ανάρτηση του δημοφιλούς τραγουδιστή στην οποία επιτίθεται σε όσους ενοχλήθηκαν από την παραπάνω του ανάρτηση δηλώνοντας “Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου»”.

Αναλυτικά η ανάρτηση: “Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμιζω ότι ο Ζακ Κωστοπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός». Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου»”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζακ Κωστόπουλος, Δικαιοσύνη, Καλλιτέχνες
SHARE:

24Media Network