Χρυσές Σφαίρες: Η Jennifer Aniston κοιτά συγκινημένη τον Brad Pitt και οι φήμες για επανασύνδεση οργιάζουν

Χρυσές Σφαίρες: Η Jennifer Aniston κοιτά συγκινημένη τον Brad Pitt και οι φήμες για επανασύνδεση οργιάζουν
Brad Pitt

Η Jennifer Aniston κοίταζε συγκινημένη τον πρώην σύντροφό της Brad Pitt την ώρα που έπαιρνε Χρυσή Σφαίρα και οι φήμες για επανένωση του ζευγαριού 15 χρόνια μετά φουντώνουν.

Ο Brad Pitt κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’ ανδρικού ρόλου, με τη συμμετοχή του στην ταινία “Κάποτε στο Χόλιγουντ”, του Κουέντιν Ταραντίνο.

Την ώρα που ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του η Jennifer Aniston κοίταζε συγκινημένη και η αντίδραση της πυροδότησε σχόλια από τους φαν για πιθανή επανένωση του ζευγαριού.

Νωρίτερα στο κόκκινο χαλί, ένας δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Brad πως οι θαυμαστές περιμένουν “πως και πως” τη στιγμή που εκείνος και η Aniston θα “συναντιότουσαν” στην τελετή απονομής. Ο Brad σχολίασε “Θα έτρεχα στην Jen. Είναι πολύ καλή φίλη”.

Από την άλλη η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τη χαρά της για τον πρώην αγαπημένο της Brad, την ώρα της απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020. Με σταυρωμένα τα χέρια και ένα πρόσωπο γεμάτο ευτυχία παρακολουθούσε τον Brad στη σκηνή.

Το ζευγάρι χώρισε το 2005, παρ΄όλα αυτά ο χρόνος έχει αποδειχθεί ο καλύτερος γιατρός για τους δύο σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2020 ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα