Απαράδεκτη δήλωση Διαβάτη για Γεωργούλη: “Όλες μετά από χρόνια θυμούνται ότι τις βίασαν”

Απαράδεκτη δήλωση Διαβάτη για Γεωργούλη: “Όλες μετά από χρόνια θυμούνται ότι τις βίασαν”
Χρυσούλα Διαβάτη papadakispress

Η Χρυσούλα Διαβάτη ερωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη και δυστυχώς απάντησε... Τα υποστηρικτικά λόγια στον Κιμούλη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/4) στη “Super Κατερίνα” και η ίδια ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση Γεωργούλη, με την ηθοποιό να προχωρά σε θλιβερές δηλώσεις για τα θύματα κακοποίησης.

«Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο και αρχίζουμε να τον καρφώνουμε. Ήμασταν εκεί; Αυτό που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τις βίασε δεν το έχω καταλάβει. Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανείς. Εκτός αν σε δέσει, σου ρίξει ένα σπρέι. Τι κάνεις τότε; Αν είσαι σε αυτή την κακοτυχία πας στην αστυνομία αμέσως, την ίδια στιγμή, σε κοιτάει ο γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται ότι πρέπει να γίνει. Μετά από 30 χρόνια είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση, αλλά είναι ερωτηματικό το οποίο δεν με απασχόλησε”, είπε αρχικά.

Αναφερόμενη, στη συνέχεια, στη δικαστική διαμάχη της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια ανέφερε:

“Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουνε; Τις έβρισε; Τους έδωσε κάποια καρπαζιά ο Κιμούλης; Αν δεν κάναν τη δουλειά τους; Δεν μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν “πήγαινε πλύνε τα πιάτα σου”, πόσες φορές μου το είπανε. Εγώ πίστευα στον εαυτό μου, είπα θα αγωνιστώ να με σεβαστείτε, και με σεβαστήκανε. Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να απέχω. Θέλω να έχω αξιοπρέπεια, θέλω να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχει γίνει πρόταση, δεν θέλω».

Παρακάτω, οι σχετικές δηλώσεις:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα