Χρυσούλα Διαβάτη υπέρ Σεφερλή: Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;

Χρυσούλα Διαβάτη υπέρ Σεφερλή: Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;

Η μεγάλη ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη πήρε θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή, για την κόντρα του με την Έλενα Ακρίτα, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή -τον οποίο χαρακτήρισε τίμιο καλλιτέχνη- στην υπόθεση του "ναυαγίου" της θεατρικής του παράστασης στο Παλλάς, πήρε, μιλώντας στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" του STAR, η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όπως είπε ο εν λόγω σημείωσε ότι έχει μοναδική επαφή με το κοινό, ενώ για την κόντρα και την κριτική που δέχθηκε από την Ελένη Ακρίτα υποστήριξε ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του απορρίπτοντας και την αιτίαση ότι στο Παλλάς ανεβαίνουν πάντα ποιοτικά έργα. "Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;", είπε χαρακτηριστικά.

Για τη ζωή της με τον Νικήτα Τσακίρογλου είπε ότι "συζήσαμε με τον Νικήτα σε μια εποχή που το θεωρούσαν αδιανόητο" καθώς "ήμουν ελεύθερο κορίτσι και δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο γείτονας, μην ξεχνάτε ότι είμαι της γενιάς του '60, της γενιάς της επανάστασης σε πολλά πράγματα, ήταν τότε τα παιδιά των λουλουδιών".

Για το ότι ήταν και οι δυο ηθοποιοί: "Είναι περίεργο επάγγελμα, ανταγωνιστικό πολύ, εδώ έχουν διαλυθεί οικογένειες. Εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή τα επαγγελματικά μας έξω από την πόρτα όταν θα μπαίνουμε μέσα στο σπίτι μας".

Για το εάν στην εποχή της οι ηθοποιοί ήταν αυτοδίδακτοι: "Τώρα έγινε χάρβαλο. Υπήρχαν επιτροπές που εξετάζανε τα μεγάλα ταλέντα, δεν ήταν τυχαία όλα και άντε μεσ' το τσουβάλι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Ακρίτα: Το παιδί μου δεν έχει πατέρα σκουπίδι

Ακρίτα προς Σεφερλή - Γεωργουσόπουλο: Το παράκανα(με) νομίζω

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή ξεσπά: Η Ακρίτα βγήκε με τις "πλάτες" της μάνας και του πατέρα της

SHARE: