Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Οι πρωταγωνιστές συναντώνται 26 χρόνια μετά

default image

Μία μόνο δεν βρισκόταν εκεί... η Μπρέντα (Shannen Doherty) που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο. Το μήνυμα της Κέλι (κατά κόσμο Jennie Garth) στο instagram και η ειδική αναφορά του Ντίλαν (Luke Perry) στην παλιά του αγαπημένη. Πώς ήταν και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Αυτό κι αν είναι σχολικό tv-reunion για το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν όλοι τους εκεί… και ο Ντίλαν και η Κέλι, ο Μπράντον και η Άντρεα, η Ντόνα και ο μπαμπάς της οικογένειας Γουόλς και ο νεότερος (στη σειρά) Νόα, αλλά και η Έμιλι (το αμόρε του Μπράντον). Στο REWind Con της Κυριακής και σε ένα reunion που λαμβάνει χώρα 26 χρόνια από την πρεμιέρα της πιο επιτυχημένης teen σειράς των ’90s.

Ο Ντίλαν, κατά κόσμον Luke Perry, κάθισε μαζί με την παλιοπαρέα του σε μια συζήτησε αφιερωμένη στη σειρά και από εκεί βρήκε την ευκαιρία να στείλει τις ευχές της στην απούσα της παρέας, την Μπρέντα. Ο Ντίλαν βέβαια δεν ήταν ο μόνος που έστειλε τις ευχές του στην ηθοποιό Shannen Doherty που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Οι ηθοποιοί της σειράς φωτογραφήθηκαν παρέα, όπως για τις ανάγκες του σίριαλ τότε και εμείς μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε τη σύγκριση του τότε, με το τώρα. Δείτε και μόνοι σας:

Η Μπρέντα από τη θρυλική σειρά των ’90s, “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” ή αν θέλετε η Shannen Doherty μίλησε δημόσια πριν από λίγο καιρό για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η κολλητή φίλη της στη σειρά Κέλι (και μετέπειτα μισητή εχθρός!!) Jennie Garth φρόντισε παράλληλα να στείλει το δικό της προσωπικό μήνυμα στη συνάδελφό της από το instagram.

“Στην αδερφή ψυχή μου, την πιο δυνατή κυρία που έχω γνωρίσει ποτέ. Τότε και τώρα” αναφέρει και συμπληρώνει: “Συνήθιζα να νιώθω πως απειλούμαι από το πνεύμα σου, όμως τώρα απλά το θαυμάζω. Με έμαθες να μιλάω ανοιχτά για όσα πιστεύω και να μην φοβάμαι τη δύναμή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων  που που ο νέος μου εαυτός είχε την τύχη να σε έχει φίλη. Αλλά ειδικά που αυτό ισχύει και με τον “μεγαλύτερο” εαυτό μου! Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη σε αυτή την τρελή διαδρομή! Σε αγαπώ” σημείωσε πλάι στη φωτογραφία που ακολουθεί. 

Η Doherty, η οποία έχει υποβληθεί σε σειρά χημειοθεραπειών και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να ξεκινήσει και ακτινοβολίες για τη θεραπεία ενάντια στον καρκίνο, απάντησε λέγοντας: “Είμαι τόσο περήφανη για αυτή τη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό που έχει ο ένας για τον άλλο”.

Σε άλλα νέα, ο Στιβ (Ian Ziering) επικοινώνησε με την παρέα από το κινητό του τηλέφωνο με βίντεο κλήση, ενώ από τους βασικούς πρωταγωνιστές έλειπε επίσης ο Ντέιβιντ (ηθοποιός Brian Austin Green) και η Cindy (μητέρα των Μπρέντα και Μπράντον, ηθοποιός Carol Potter).

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ EONLINE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα