Διαζύγιο Καρντάσιαν – Γουέστ: Είναι ο Τζέφρι Σταρ εραστής του Κάνιε;

Διαζύγιο Καρντάσιαν – Γουέστ: Είναι ο Τζέφρι Σταρ εραστής του Κάνιε;
Jeffree Star, Kanye West, Kim Kardashian instagram

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη ότι ο διάσημος influncer Τζέφρι Σταρ είναι το "τρίτο" πρόσωπο στο γάμο του ζευγαριού και πως ο Κάνιε απάτησε την Κιμ μαζί του. Ποια είναι η αλήθεια;

Σα “βόμβα” έσκασε την Τετάρτη 6/1 ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι πια μαζί!

Διαφορετικές πηγές επιβεβαίωσαν στο Page Six ότι το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Κιμ να προσλαμβάνει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων, Λόρα Βάσερ.

Η Καρντάσιαν δεν φοράει πλέον την βέρα της, ενώ ο Κάνιε, παρέμεινε μόνος στο ράντσο του -αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων- στο Ουαϊόμινγκ κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Πηγή ανέφερε ότι ένα από τα κρισιμότερα σημεία στην διευθέτηση του διαζυγίου θα μπορούσε να είναι το σπίτι τους στο Καλαβασάς, στην Καλιφόρνια, που υποβλήθηκε σε πλήρη επανασχεδιασμό και κόστισε 60 εκατ. δολάρια για αγορά και ανακαίνιση, ώστε να γίνει σύμφωνα με τον Κάνιε «μια όαση καθαρότητας και φωτός»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες μια φήμη που δεν θα περιμέναμε. Στα social media σχολιάζονταν έντονα ότι ο διάσημος influencer Τζέφρι Σταρ είναι το “τρίτο” πρόσωπο στο γάμο του ζευγαριού και πως ο Κάνιε απάτησε την Κιμ μαζί του.

Συγκεκριμένα, μια τικτόκτερ ονόματι Louise ισχυρίστηκε ότι είναι γνωστό και δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο γάμος του Κάνιε με τη Κιμ ήταν σε κρίση και πως ο Κάνιε έκανε κάτι με τον Τζέφρι Σταρ. Να σημειωθεί πως η Louise έχει πάνω από 550.000 ακολούθους στο TikTok.

Οι φήμες εξαπλώθηκαν ακόμη περισσότερο όταν οι followers του Σταρ είδαν ότι ο make up artist διέγραψε ένα tweet του 2011 στο οποίο ισχυριζόταν ότι έκανε παρέα με τον Κάνιε σε ένα πάρτι.

Οι φήμες “φούντωσαν” μάλιστα όταν ο Σταρ ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram την Τετάρτη και στη λεζάντα έγραψε: “Είμαι έτοιμος για Sunday Service”.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο influencer απάντησε στις φήμες σε διάλογο που είχε με έναν χρήστη του Twitter, αναφέροντας πως ουσιαστικά γελάει με όλα αυτά, χωρίς όμως να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Οι φήμες κατά πάσα πιθανότητα είναι ψευδείς και ο Σταρ απλώς δεν θέλει να αρνηθεί ευθέως το ειδύλλιο για λόγους δημοσιότητας. Μπορεί όμως και όχι!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα