Διεθνές σούσουρο με τις χρυσές μπότες της Μισέλ Ομπάμα αξίας 3.900 δολαρίων

Διεθνές σούσουρο με τις χρυσές μπότες της Μισέλ Ομπάμα αξίας 3.900 δολαρίων
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που έδωσε η Michelle Obama στη Sarah Jessica Parker AP

Η πρώην Κυρία των ΗΠΑ απαντά μετά τον καταιγισμό σχολίων που προκάλεσε στο γιατί αποφάσισε να φορέσει ένα τόσο ακριβό κι εκκεντρικό ζευγάρι παπουτσιών. Το αν έπεισε, είναι άλλο θέμα...

Οι αστραφτερές χρυσές μπότες Balenciaga αξίας 3.900 δολαρίων που αποφάσισε να φορέσει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξη που έδωσε στην ηθοποιό Τζέσικα Πάρκερ για το νέο της βιβλίο «Becoming» , μονοπώλησαν τις συζητήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το ενδιαφέρον των media.

Παρόλο που η Πάρκερ, γνωστή ως Κάρι Μπράντσο από το «Sex & the City» και για πολλούς είδωλο της μόδας, εμφανίστηκε με ένα σχεδόν συντηρητικό φόρεμα, οι εκκεντρικές μπότες της Μισέλ Ομπάμα ήταν εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, οι μπότες είχαν γίνει όχι μόνο trending θέμα στο Twitter αλλά και σχεδόν sold out στο σάιτ του οίκου Balenciaga.  

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια που προκάλεσε η εμφάνισή της, η Μισέλ Ομπάμα απάντησε για τη στυλιστική επιλογή που έκανε για τη συνέντευξή της στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως εξήγησε, όταν ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αγόραζε μόνη της τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, οπότε αν τότε εμφανιζόταν με ένα ζευγάρι μπότες αξίας 3.900 δολαρίων θα ξεσπούσε σκάνδαλο δεδομένου πως ο μισθός του μέσου Αμερικανού δεν φτάνει αυτό το ποσό. Σχετικά με την τωρινή απόφασή της να φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να  το κάνει τότε, η Ομπάμα εξήγησε πως πλέον νιώθει «ελεύθερη».

«Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε κάποιο κρυφό νόημα πίσω από τις μπότες και πως απλώς της άρεσαν. «Απλώς τις βρήκα πολύ χαριτωμένες. Είπα, αυτές είναι πολύ ωραίες μπότες», είπε η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα