Αλεξανδράκη: “Καλά έκανε η Τούνη που απέρριψε το Survivor. Βγάζει πολύ περισσότερα”

Αλεξανδράκη: “Καλά έκανε η Τούνη που απέρριψε το Survivor. Βγάζει πολύ περισσότερα”
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη Instagram

Για το Survivor, στο οποίο θα πήγαινε "με τα τέσσερα", την Ιωάννα Τούνη και για το Bachelor μίλησε το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του “Ευτυχείτε” προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο απάντησε αρχικά στην ερώτηση εάν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. “Δεν είμαι πολύ σίγουρη εάν θα το κάνω, ακούγονται πολλά”.

Συνεχίζοντας η Δήμητρα αναφέρθηκε στους παίκτες του φετινού Survivor. “Έχω ξεχωρίσει την Κάτια Ταραμπάκο και στηρίζω Πάνο Καλλίδη, είναι θεότητα, τον αγαπάω. Δεν το έχει πολύ στη συμπεριφορά ένας κύριος ο Κονδυλάτος. Δεν εκφραζεται σωστά και θα ήθελα να δω από εκείνον μία πιο ανθρώπινη πλευρά και όχι να προσπαθεί να επιβληθεί”.

Όσο για την Ιωάννα Τούνη που απέρριψε την πρόταση για 4.500 ευρώ εβδομαδιαίως για το Survivor, είπε χαρακτηριστικά: “Η Ιωάννα έκανε πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Αυτό θα ήταν μείον για εκείνη, θα έχανε”.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχτηκε πως θα ξαναπήγαινε.. “με τα τέσσερα” στο Survivor. “Μου έμεινε παράπονο που δεν το τράβηξα μέχρι τέλους, δυστυχώς επηρεάστηκα από άλλους παράγοντες που δεν θα έπρεπε”.

Καταλήγοντας τοποθετήθηκε σχετικά με το ριάλιτι Bachelor. “Θεωρώ γενικά ότι το Bachelor υποβιβάζει το φύλο της γυναίκας, υποδεικνύει τη δουλικότητα και το μη σεβασμό προς το γυναικείο φύλο”, είπε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα