Δημήτρης Κοργιαλάς: “Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα”

Δημήτρης Κοργιαλάς: “Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα”
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επί σκηνής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς πλέον ζει μόνιμα στη Ναύπακτο, μεγαλώνοντας εκεί τον γιο του. Τι είπε για τον χωρισμό του με την Φωτεινή Ψυχίδου, αλλά και το εμβόλιο του κορονοϊού.

Για τον γιο του, την σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον χωρισμό τους, καθώς και την απόφασή του να αποτραβηχτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ναύπακτο, μίλησε ο διάσημος τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου.

“Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός”, είπε ο γνωστός μουσικός.

“Δε θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς”, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Όσο για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο ίδιος δήλωσε πως το έχει κάνει και θέλει να κάνει και τις επόμενες δόσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα