Διονύσης Σχοινάς: “Όταν έγινε η ληστεία, ένιωθα ότι με ευνούχισαν”

Διονύσης Σχοινάς: “Όταν έγινε η ληστεία, ένιωθα ότι με ευνούχισαν”
Ο Διονύσης Σχοινάς στο The 2night Show Glomex

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα 23 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή, τη συνειδητή του απόφαση να μεγαλώσει εκείνος το παιδί τους και την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους πριν από μερικούς μήνες.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε την Τετάρτη (11/11) ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του, τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, την οικογένειά του, αλλά και την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους πριν από μερικούς μήνες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε από τη ληστεία, στην οποία ήταν και ο γιος του και η Καίτη Γαρμπή, αναφέροντας:

Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω “παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω”. Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι με ευνούχισαν. Τουλάχιστον υπήρξε ένας σεβασμός απέναντί μας. Φτάσαμε στο σημείο να μας φυλάει άνθρωπος απ’ έξω, λες και είμαστε κάποιοι. Πιο πολύ έχω ανησυχία με τον μικρό, του λέω να προσέχει όταν βγαίνει και όταν έρχεται σπίτι”.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε, επίσης, για την συνειδητή απόφαση να μείνει στο σπίτι, να μεγαλώσει τον γιο του και να αφήσει την Καίτη Γαρμπή να εργαστεί, αναγνωρίζοντας πως εκείνη τότε είχε μεγαλύτερη καριέρα από εκείνον. Επίσης, δήλωσε πως εκείνο που κρατάει δυνατή τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή μετά από 23 χρόνια γάμου, είναι η ελευθερία που δίνει ο ένας στον άλλον, ενώ είπε για τον γιο τους, Δημήτρη:

Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Έχασα τον αδερφό μου πολύ νωρίς και πήρε γρήγορα τη θέση του ο μικρός. Δεν μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε κακό. Δεν ζήτησα ποτέ τον σεβασμό του με σέβεται επειδή είμαι ο κολλητός του”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα