Δόμνα Κουντούρη για διπολική διαταραχή: “Όταν ήμουν στη μανία μου, άκουγα φωνές”

Δόμνα Κουντούρη για διπολική διαταραχή: “Όταν ήμουν στη μανία μου, άκουγα φωνές”
Η Δόμνα Κουντούρη στα Μεσάνυχτα Youtube

Η πρώην παίκτρια του Fame Story και αγαπητή τραγουδίστρια, Δόμνα Κουντούρη, μίλησε για τη "μάχη" της με τη διπολική διαταραχή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, βρέθηκε η αγαπητή τραγουδίστρια Δόμνα Κουντούρη το βραδυ της Δευτέρας (06/07), όπου μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και τη “μάχη” της με τη διπολική διαταραχή.

Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Μέχρι να γίνει η διάγνωση ήταν πολύ ζόρικα. Στα επεισόδια μανίας χάνεις τα λογικά σου. Οι περισσότεροι που έχουν διπολική διαταραχή και χάνουν τα λογικά τους, θα στο πω λαϊκιστί, “την ακούνε” με τον Θεό. Νομίζουν ότι τους μιλάνε κάποια ύψιστα όντα. Αυτό είναι στη φάση της μανίας. Η άλλη φάση είναι η κλινική κατάθλιψη, δηλαδή δεν μπορείς ούτε να σηκωθείς για να περπατήσεις”, δήλωσε η πρώην παίκτρια του Fame Story.

“Εκείνη την περίοδο ένας κοντινός μου άνθρωπος διαγνώστηκε με το ίδιο πρόβλημα. Είχα λοιπόν κάποιον να ανταλλάσσω απόψεις και να με καταλαβαίνει. Όταν εγώ ήμουν στη μανία μου άκουγα φωνές, είχα αυτό το σύμπτωμα. Έχεις παραισθήσεις”, πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Σημείωσε, επίσης, πως σήμερα είναι καλά και παίρνει μόνο ένα χάπι, ενώ υπογράμμισε ότι το πρόβλημα με όσους πάσχουν από διπολική διαταραχή είναι πως όταν νιώσουν καλά και ξεφύγουν από την κατάθλιψη, σταματούν να παίρνουν την αγωγή του, με αποτέλεσμα να επανέρχεται και να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα