Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο – “Δεν μπορώ να κάνω πλέον παιδιά”

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο – “Δεν μπορώ να κάνω πλέον παιδιά”
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού glomex

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε για τον μεγάλο αγώνα που δίνει, αφότου διεγνώσθη με καρκίνο στις ωοθήκες.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, μιλώντας για τη σπουδαία μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η Δώρα Χρυσικού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” αναφέρθηκε στον γενναίο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την ασθένεια.

“Αυτή τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες και είμαι προς το τέλος. Έχω ακόμα δύο από το σύνολο των έξι. Τον Μάιο διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών και έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Ειδικά η δεύτερη ήταν πάρα πολύ δύσκολη, μια επέμβαση εννέα ωρών. Μου αφαίρεσαν ότι είχα και δεν είχα. Μήτρα, ωοθήκες, λεμφαδένες. Λέγεται ολική υστερεκτομή συν κάτι παραπάνω γιατί μου αφαίρεσαν και πιο ψηλά το περιτόναιο και την χολή προληπτικά. Είναι πάρα πολύ σοκαριστικό για έναν άνθρωπο τόσο συνεπή στις εξετάσεις του να μαθαίνει στα 44 του έχει καρκίνο. Η λέξη και μόνο δημιουργεί μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση και έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσημο. Είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Το ανακάλυψα τυχαία ενώ ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικής. Επειδή ήμουν κάθε μήνα στον γιατρό, κάποια στιγμή εκείνος είδε κάτι που δεν του άρεσε. Επί της ουσίας ένα αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου. Είναι φοβερό γιατί αυτή τη στιγμή, μη έχοντας μήτρα, δεν μπορώ να κάνω ένα παιδί δικό μου. Θεωρώ όμως ότι αυτή η διαδικασία, του να φέρω δηλαδή έναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο, έσωσε τη δική μου ζωή. Είναι συγκλονιστικό”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της ηθοποιού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα