Έλενα Παπαρίζου: “Ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός μου έρωτας”

Έλενα Παπαρίζου: “Ο Χρήστος Δάντης ήταν ο παιδικός μου έρωτας”
Ο Χρήστος Δάντης και η Έλενα Παπαρίζου στα MAD VMA το 2004 YouTube

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου. Οι ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά της τραγούδια.

Για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έκανε τη δική της αναδρομή στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι αλλά και στη ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη στήλη “Θυμάσαι;” της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια της, ενώ αποκάλυψε και ποιος διάσημος καλλιτέχνης και μετέπειτα στενός της συνεργάτης ήταν ο παιδικός της έρωτας.

“Οι ‘Αναπάντητες Κλήσεις’ ήταν μια πάρα πολύ ωραία ηχογράφηση, ήταν το πρώτο μου σόλο βίντεοκλιπ, ήταν λίγο δύσκολα για μένα γιατί δεν ήξερα πώς είναι να βρίσκομαι πάντα στο κέντρο μιας κάμερας ή μιας σκηνής. Αλλά αυτό που θυμάμα πάρα πολύ έντονα ήταν όταν μοιραστήκαμε τη σκηνή με τον Χρήστο Δάντη στα MAD VMA, που έκανε αυτή την πολύ ιδιαίτερη διασκευή. Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Είχα τόσο άγχος, νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης έκανε και πάρα πολύ ζέστη.. οπότε ήθελα να λιποθυμήσω, έκανε ζέστη, είχα και τον Χρήστο Δάντη, είχαμε και τραγουδάρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το τραγούδι “Υπάρχει Λόγος”, για το οποίο είπε: “Αυτό που θυμάμαι έντονα από το ‘Υπάρχει Λόγος’ είναι ότι πήγα κάπου κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού και είχαμε πει να μπούμε δεύτερη φορά στο στούντιο, γιατί την πρώτη που πήγα να το κάνω το κομμάτι, το είχαμε κάνει demo ουσιαστικά. Πιστεύω πήγαμε άλλες δύο ή τρεις φορές να το γράψουμε, παρ’ όλα αυτά ο Ευθύβουλος κράτησε την ηχογράφηση από το demo. Επίσης, το video clip πρέπει να κράτησε πάνω από 28 ώρες, θυμάμαι ότι έκανα 2 μέρες να συνέλθω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version