Ελένη Φουρέιρα: Αναστάτωσε τον Θεσσαλικό κάμπο – Ο αισθησιακός χορός της στο Αλκαζάρ

Ελένη Φουρέιρα: Αναστάτωσε τον Θεσσαλικό κάμπο – Ο αισθησιακός χορός της στο Αλκαζάρ
Η Ελένη Φουρέιρα papadakispress

Ο καυτός χορός της Ελένης Φουρέιρα στο Στάδιο Αλκαζάρ +bonus το λίνκισμα της τραγουδίστριας στο TikTok μόνο με το μπικίνι της.

Σ’ ένα κατάμεστο από χιλιάδες κόσμου Στάδιο Αλκαζάρ, ένα από πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Ελένη Φουρέιρα, ξεσήκωσε πρόσφατα τους Λαρισαίους με τις αμέτρητες επιτυχίες της.

Η εκρηκτική performer, με τα διαδοχικά no1 hits, ταρακούνησε τους πάντες με το άρτιο και εντυπωσιακό της show, με δικές της επιτυχίες αλλά και ξένα hits.

Η ίδια, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη συναυλία της στη Λάρισα, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το show που παρουσίασε στην πόλη.

Η Ελένη Φουρέιρα χόρεψε, συγκινήθηκε και έστειλε την αγάπη της στους αμέτρητους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν σταματούσαν να χειροκροτούν για την ποπ σταρ.

Bonus: Ο χορός της Ελένης Φουρέιρα στο TikTok

Σαν να μην έφτανε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό στη Λάρισα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα ακόμη βίντεο που χορεύει, αυτή τη φορά στον λογαριασμό της στο TikTok, όπου λικνίζεται μπροστά στον φακό, φορώντας μόνο το μπικίνι της. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε από την Ελένη Φουρέιρα να χορέψει κι εκείνη… απάντησε με βίντεο-φωτιά!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα