ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Συναυλίες 2021, αυτό το ανέκδοτο

Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Κ. Σταματάκη μιλάει στο NEWS 24/7 για τις συναυλίες και τα φεστιβάλ που θα μπουν "στο ψυγείο" και αυτό το καλοκαίρι, τα φέσια, τα voucher.

Βαρκελώνη: Σήμερα η 'δοκιμαστική' συναυλία 5.000 ατόμων, χωρίς αποστάσεις

Βαρκελώνη: Σήμερα η 'δοκιμαστική' συναυλία 5.000 ατόμων, χωρίς αποστάσεις

Στο Palau San Jordi θα διεξαχθεί απόψε μια ροκ συναυλία χωρίς πρωτόκολλα social distancing αλλά με την χρήση μάσκας και την υποχρέωση ένδειξης αρνητικού self test για κάθε θαμώνα. Ποιός ο σκοπός της διεξαγωγής του event.

Άποψη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο τριαντάρισε

Με μια ξεχωριστή συναυλία της "Ενάτης" του Μπετόβεν, μέσω στρίμινγκ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γιορτάζει σήμερα τρεις δεκαετίες παρουσίας του στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος επί σκηνής

Η τελευταία μουσική εμφάνιση του Θάνου Μικρούτσικου, είχε ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που ονειρεύονται

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του NEWS 24/7 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 28/12, θυμόμαστε την τελευταία του εμφάνιση στο 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Το μήνυμα δύναμης και ενότητας που έστειλε. Η συγκινητική σύμπραξη με τον Διονύση Τσακνή.

Λευκή Συμφωνία στο Κύτταρο

Λευκή Συμφωνία: Μια μπάντα με λαμπρό παρελθόν και λαμπρότερο μέλλον

Ο frontman της ιστορικής μπάντας, Θοδωρής Δημητρίου, μιλά στο News 24/7 για την άγρια εποχή των '80s, την επάνοδο μετά από 17 χρόνια απουσίας, το νέο δίσκο "Σαν τον ήλιο", αλλά και το μεταφυσικό περιστατικό με τον Καρυωτάκη.

Παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου

ΠΣΔΠΕ-Θεατρικοί παραγωγοί: Χρειαζόμαστε τους χώρους πολιτισμού και με μειωμένη χωρητικότητα

Ο ΠΣΔΠΕ και η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών τονίζουν πως χρειάζονται τη λειτουργία των χώρων πολιτισμού ακόμα και με μειωμένη χωρητικότητα προκειμένου να επιβιώσει ο κλάδος.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης

Τελικά, Μίλτο Πασχαλίδη, ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες;

Λίγο πριν από τη συναυλία του την 1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης μιλά στο News 24/7 για την Κρήτη, τον νέο του δίσκο "Στη χώρα των αθώων", τους μεγάλους απόντες, τα 25 χρόνια πορείας και την πατρότητα.

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην τελευταία "ΕΝ ΛΕΥΚΩ" συναυλία στην Τεχνόπολη

Τα συναρπαστικά τραγούδια των Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και ο Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε μία μοναδική συναυλία την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ήταν μοιραίο να στείλει γράμμα σε έναν ποιητή

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ήταν μοιραίο να στείλει γράμμα σε έναν ποιητή

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης μιλά στο News 24/7 λίγο πριν τη συναυλία του στην Τεχνόπολη για τη Θεσσαλονίκη, για τα πρώτα του βήματα με τους "Νέους Επιβάτες", τον νέο του δίσκο με τίτλο "Του τρελού η ανάσα", αλλά και την ιστορία πίσω από το "Γράμμα σε ένα ποιητή".