Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια ανάρτηση – Το τρυφερό φιλί με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Σπάνια ανάρτηση – Το τρυφερό φιλί με τον Αλμπέρτο Μποτία
Ελένη Φουρέιρα Instagram / @foureira

Σε μια σπάνια ανάρτηση προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτίας. Φιλιούνται στο στόμα σε ένα ρομαντικό καρέ.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και την επαγγελματική της ζωή στα social media, με τις αναρτήσεις της να συγκεντρώνουν κάθε φορά δεκάδες χιλιάδες likes.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, παρόλο που η σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτίας, είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι είχε ποζάρει για πρώτη φορά μαζί στα social media πριν από ένα περίπου χρόνο, ενώ έκτοτε τα κοινά φωτογραφικά καρέ τους είναι ελάχιστα, όπως και οι δημόσιες εμφανίσεις τους.

Όμως, η ταλαντούχα pop star εξέπληξε τους θαυμαστές της το βράδυ της Δευτέρας (22/08) δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ρομαντική φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Σε αυτήν, η Φουρέιρα και Μποτίας δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, φορώντας τα μαγιό τους, την στιγμή που βρίσκονται πάνω σε μία ταράτσα, ενώ πίσω τους δύει ο ήλιος.

“You” έγραψε στη λεζάντα και όπως ήταν λογικό, τα σχόλια κάτω απ’ την ανάρτηση έπεσαν βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι έγινε γνωστό ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια.

Η ρομαντική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα