Ελένη Φουρέιρα: Συγκινεί η ανάρτηση για τον έναν χρόνο χωρίς τον Mad Clip – “Μας λείπεις”

Ελένη Φουρέιρα: Συγκινεί η ανάρτηση για τον έναν χρόνο χωρίς τον Mad Clip – “Μας λείπεις”
Mad Clip Ελένη Φουρέιρα Instagram@foureira

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Mad Clip και η Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη της με μία συγκινητική ανάρτηση.

Αφιερωμένο στον Mad Clip ο οποίος πριν ακριβώς έναν χρόνο, στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σκορπίζοντας θλίψη στους απανταχού θαυμαστές του και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συνεργάτες του, είναι το τελευταίο post της Ελένης Φουρέιρα.

Η διάσημη pop star δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με τον αγαπητό τράπερ από τις συνεργασίες τους επί σκηνής -και όχι μόνο- αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της φίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, όταν τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από τον γάμο συνεργατών του.

“1 year without you #wemissyou #madclip”, έγραψε χαρακτηριστικά στο συγκινητικό μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τις φωτογραφίες η Ελένη Φουρέιρα.

Σαν σήμερα ο θάνατος του Mad Clip – Το μοιραίο τροχαίο

Ο Mad Clip Francesca Watkinson / 24 MEDIA

Το μυαλό μας σήμερα 2 Σεπτεμβρίου γυρνάει πίσω στα όσα έκοψαν την ανάσα των θαυμαστών του τράπερ πριν από έναν χρόνο, αλλά και στα όσα έγιναν “εξ ονόματός” του τη χρονιά που μας πέρασε.

Τι συνέβη εκείνη τη βραδιά; Ο τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, στις 02:30, στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν πως ο αδικοχαμένος τράπερ πρόλαβε να πατήσει φρένο στην παραλιακή και να κόψει στα 80 χιλιόμετρα από τα 134. Το πόρισμα για το μοιραίο δυστύχημα – που κυκλοφόρησε πρόσφατα – έριξε φως στα αίτια θανάτου του. Φαίνεται πως ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου του.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του, ενώ τραγική ίσως ειρωνεία είναι το γεγονός ότι επέστρεφε από μία πολύ ευχάριστη βραδιά διασκέδασης. Διασκέδαζε σε γάμο στον οποίο μαζί του ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδές του. Μάλιστα, οι δυο τους τραγούδησαν για τους καλεσμένους, τη μεγάλη επιτυχία τους “Μπορεί” στο πάρτι του γάμου.

Δεκάδες ήταν οι καλλιτέχνες που προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media, για να τιμήσουν τον φίλο τους, με την Φουρέιρα να είναι συντετριμμένη από το θάνατο του τράπερ. Θαυμαστές έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου να αφήσουν ένα λουλούδι ή κάποιο αντικείμενο λατρείας προς τον τραγουδιστή.

Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με πλήθος θαυμαστών να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα οδύνης. Συντετριμμένος στην κηδεία εμφανίστηκε και ο πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος Light, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχαν φτάσει στο σημείο του τραγικού τροχαίου.

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

H εξόδιος ακολουθία μεταδόθηκε live στο YouTube, ώστε νοερά να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην τελετή.

Οικογένεια Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Και ενώ κάποιοι φανς θρηνούσαν, άλλοι θεώρησαν σωστό να κυκλοφορήσουν στα social μια φωτογραφία του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο, γεγονός που προκάλεσε την οργή και τον αποτροπιασμό πολλών χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα