Mad Clip: Σάλος με φωτογραφία από το νεκροτομείο που βγήκε στα social media

Mad Clip: Σάλος με φωτογραφία από το νεκροτομείο που βγήκε στα social media
Ο Mad Clip Instagram / @madclip

Πανικός επικρατεί στα social media με μια φωτογραφία του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο. "Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο" γράφει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια φωτογραφία του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο, η οποία κυκλοφορεί στα social media. Ο γνωστός μουσικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Πέμπτή 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη.

Η φωτογραφία η οποία προκαλεί οργή στους περισσότερους χρήστες των social media εμφανίζεται σε πολλές ομαδικές συνομιλίες και σε διάφορες ομάδες του Facebook.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία του αδικοχαμένου τράπερ σχολίασε και ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από μια οργισμένη ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Απλά για να γνωρίζεις… Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπινέ, ε μπινέ!”, γράφει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Instagram@alexandros_kopsialis

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα