Ελένη Καρακάση: "Πήγα για έναν καθιερωμένο έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή - Ήταν σοκ"

Ελένη Καρακάση: "Πήγα για έναν καθιερωμένο έλεγχο και μπήκα χειρουργείο για υστερεκτομή - Ήταν σοκ"
GLOMEX

Ο φόβος και τα συναισθήματα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η Ελένη Καρακάση, όταν ένας καθιερωμένος ιατρικός έλεγχος κατέληξε σε χειρουργείο υστερεκτομής. "Το είχα ζήσει και με την μαμά μου αυτό".

Στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4 " βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καρακάση, το μεσημέρι της Τετάρτης (04/01).

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη χρονιά, όταν όπως είπε, πήγε για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και κατέληξε να μπει στο χειρουργείο για υστερεκτομή.

ADVERTISING

"Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να μην γίνει κάτι χειρότερο, απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία εξέταση.

Κάτι που ήξερα ότι υπήρχε πολύ μικρό έγινε πολύ μεγάλο στον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Τετάρτη πρωί μου λέει ο γυναικολόγος μου 'Παρασκευή η εισαγωγή και Δευτέρα το χειρουργείο'. Τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι σοκαρίστηκα αλλά έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα", δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

"Για κάποιο λόγο είχα λίγο ψυλλιαστεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, το περίμενα κάποια στιγμή αλλά δεν ήξερα αν είναι κάτι κακοήθες και το φοβόμουν πάρα πολύ τι μπορεί να είναι και για αυτό είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που ήσουν εντάξει, εκεί σε έπαιρνε η κάτω βόλτα. Εκεί βέβαια είχα και τον άνδρα μου, τον Δημήτρη που ήταν συμπαραστάτης και 'έτρωγε' όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων", πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ανέφερε τα εξής: "Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ για τον οργανισμό αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να πω στον γιατρό να μην το κάνουμε. Δηλαδή με το που ξεκινήσαμε, του είπα 'βγαλ’ τα' γιατί το είχα ζήσει και με την μαμά μου αυτό, η οποία και το έζησε ακόμα μικρότερη.

Τα είχα πολύ έντονα στο κεφάλι μου και τα είχα πει κάπως στο μυαλό μου, ίσως να το είχα προετοιμάσει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γίνει αυτό. Οπότε ίσως αυτό να με βοήθησε αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να μην το βγάλουμε ή οτιδήποτε. Δηλαδή ήρθε η ώρα του, κλείνω φέτος τα πενήντα οπότε δεν είναι ότι σκεφτόμουν για παιδιά. Φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακό και υπήρξαν πολύ έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο, ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network